Babboe Big-E

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Babboe Big-E leasen

Samen met de kinderen naar het park, de speeltuin of misschien wel naar school? Dat is geen probleem met de Babboe Big-E. Door de 275L bak en de trapondersteuning kunt u moeiteloos uitstapjes maken. Met deze luxe en kindvriendelijke uitvoering wilt u gewoon gezien worden. Als u van plan bent om samen met de Babboe Big-E boodschappen te gaan doen dan kan dit heel eenvoudig door de bankjes in te klappen en zo genoeg ruimte krijgen.

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u van A naar B tot een afstand van wel 60 kilometer. De accu is na 4-6 uur weer volledig opgeladen dankzij de 42V 2A 90W oplader. Dankzij de fluisterstille motor en een topsnelheid van maar liefst 25 km/h zijn alle fietstochten comfortabel en snel. En dankzij de 275L bak neemt u met gemak uw kinderen of boodschappen mee.

Babboe is een echt bakfietsen merk en daarom zijn ze hier ook gespecialiseerd in. U kunt dan ook verwachten dat u kwalitatief een goede fiets krijgt, nou dat krijgt u zeker! Ook heeft Babboe monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe bakfietsen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe Big-E. Zo hebben de betaalbare modellen van Babboe een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Dit is jammer genoeg ook niet te voorkomen. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond.

 

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450Wh
Framematen
50 cm
Frametype
Lage instap (universeel frame)
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak, grijze bak of zwarte bak.
Kettingkast
Open kettingkast (derailleur)
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Mechanische schijfrem achter, trommelrem voor
Merk display
Eigen merk LCD
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld