Babboe Big

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

De Babboe Big leasen

Opzoek naar een bakfiets met veel ruimte voor uw kinderen, boodschappen een buggy of andere spullen? Dan is een Babboe Big leasen  misschien niet zon verkeerd idee. De Babboe big heeft een bak van wel 265 liter en plek voor 4 kinderen. Als u zonder uw kinderen op pad gaat om de boodschappen te doen dan kunt u de bankjes opklappen voor extra ruimte. De Bakfiets is slim en kwalitatief uitgevoerd en dankzij de parkeerrem is parkeren geen enkel probleem en tijdens het opstappen blijft de fiets gewoon staan.

Wat houden de specificaties in? Als u de naam Babboe hoort denkt u waarschijnlijk meteen aan een bakfiets. Babboe is een echt bakfiets merk en dat vind je dan ook terug in de kwaliteit van de fiets. De Babboe big is van hoge kwaliteit en erg wendbaar in het verkeer. Samen met de 7 versnellingen is geen enkele fietstocht te zwaar. Ondanks dat de fiets niet elektrisch word aangedreven zijn alle fietstochten erg comfortabel. Even de boodschappen doen of de kinderen van school afhalen is geen enkel probleem dankzij de 265L bak. Ook kunt u de bankjes op klappen voor extra ruimte. Ook krijgt u bij de Babboe Big led-verlichting voor en achter en 4 gordels in de bak waarmee u uw kinderen vast kan zetten.

Bent u toch meer geïnteresseerd door de elektrische variant van de Babboe Big? Dan kunt u hier meer over lezen op de pagina van de Babboe Big-E. De Babboe Big-E is de elektrische variant van de normale Babboe Big. De Babboe Big-E word ondersteunt door een 36V 250W onderhoudsvrije motor hierdoor worden de fietstochtjes nog makkelijker.

De Babboe Big leasen kan voor een looptijd van 24 en 36 maanden.
Let op! De Babboe heeft een langere levertijd. Bij bestelling wordt u hierover geïnformeerd.

Specificaties

Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Antraciet met houten of zwarte bak
Aantal versnellingen
Shimano Nexus 7-speed naaf
Soort rem
Trommelrem voor, rollerbrake achter
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.