Babboe City-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Babboe City-E leasen

Bent u op zoek naar een sportieve bakfiets? Dan is de Babboe City-E misschien wel iets voor u. De Babboe City-E heeft het allemaal, hij is sportief, slank en zeer wendbaar. Met deze bakfiets kunt u ook lange afstanden fietsen. Met een 315L bak fiets u met uw kinderen overal moeiteloos naartoe dankzij de elektrische trapondersteuning. De bakfiets is uit te breiden met een extra bankje en dankzij de maxi cosi drager in de bak kunt u uw baby overal mee naartoe nemen.

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u maar liefst 40-60 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen dankzij de 38V 2.1A lader. Met 7 versnellingen, de fluisterstille motor en een topsnelheid van 25 km/h komt u comfortabel en snel van A naar B! En dankzij de 315L bak neemt u uw kinderen zonder enige moeite overal mee naartoe.

Babboe is een echt bakfiets merk. De Babboe City-E is kwalitatief een erg goede fiets, net zoals alle ander Babboe bakfietsen. Dankzij de loopassistentie is het lopen met de fiets aan de hand geen enkel probleem. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen en dankzij de krachtige fluisterstille motor komt u makkelijk van plek naar plek. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe City-E. Zo hebben de betaalbare modellen van Babboe een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Dit is dan ook iets waar je niet omheen kan.

 

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450Wh
Framematen
50 cm
Frametype
Lage instap (universeel frame)
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Yamaha
Kleur
Antraciet met houten bak, gijze bak, witte bak of zwarte bak
Kettingkast
Open kettingkast ( derailleur)
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Rollerbrake
Merk display
Eigen merk LCD
Actieradius (fabrieksopgave)
40-60 km
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld