Babboe City

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Babboe City leasen

De naam zegt het al. De Babboe City is een echte stadsbakfiets. De Babboe City is erg wendbaar en heeft een sportief karakter. Dankzij de slanke vorm is de bakfiets erg praktisch op drukkere wegen. Met een bak van maar liefst 315L en ruimte voor 3 kinderen, kunt u gemakkelijk een leuk dagje weg op de fiets. Ondanks dat de fiets niet elektrisch word aangedreven kunt u er alsnog een sportief ritje van maken. Met de 7 versnellingen en een extra stevig frame komt u overal comfortabel aan. Met al deze specificaties wilt u toch een Babboe City leasen? 

Wat houden de specificaties in? Met een bak van maar liefst 315L heeft u genoeg ruimte om 3 kinderen of bijvoorbeeld uw boodschappen te veroveren. Ook zitten er gordels in de bak waarmee u uw kinderen stevig vast kan zetten. Omdat de Babboe City maar 2 wielen heeft is hij erg wendbaar en kunt u makkelijk tussen het verkeer door. Samen met de 7 versnellingen is geen enkel obstakel u iets te veel, u schakelt gemakkelijk en snel!

Bent u toch meer geïnteresseerd in de elektrische variant van de Babboe City? Dan kunt u de pagina van de Babboe City-E bekijken. Qua uitstraling zijn de twee bakfietsen identiek en hebben hetzelfde sportieve karakter. Dankzij de fluisterstille motor hoeft u alleen minder te trappen waardoor het u minder moeite kost. De voor- en nadelen van de elektrische variant kunt u vinden op de website van de E-bikebond.

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Antraciet met houten bak, grijze, witte of zwarte bak
Aantal versnellingen
Shimano Nexus 7-speed naaf
Soort rem
Rollerbrake
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease