Babboe Curve-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Babboe Curve-E leasen

Bent u op zoek naar een eigentijdse driewielerbakfiets? Dan is Babboe Curve-E leasen misschien wel iets voor u. Deze driewielerbakfiets is van hoge kwaliteit en is mooi, kwalitatief en ook nog eens slim uitgevoerd. Met 2 vaste bankjes en een maxi cosi drager is een dagje op pad met de kids en/of baby geen enkel probleem. Door de maxi cosi drager te gebruiken hebben de kinderen wel minder beenruimte. Samen met de doorontwikkelde remmen, 8 ondersteuningsstanden en een fluisterstille motor zijn alle ritjes erg comfortabel en plezierig. 

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u maar liefst 40-60 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen dankzij de 38V 2.1A oplader. Met de acht ondersteuningsstanden en de fluisterstille motor zijn alle fietstochten met de Babboe Curve-E een comfortabele rit. De de 250L bak kunt u geweldige fietstochten maken samen met 4 kinderen en eventueel nog een baby!

De Babboe Curve-E heeft veel voordelen zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Samen met de loopondersteuning is het lopen met de fiets aan de hand geen enkel probleem. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. De betaalbare modellen van Babboe hebben een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is en is jammer genoeg ook niet te voorkomen. Lees meer over de voor- nadelen op de website van E-bikebond.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450 Wh
Framematen
50 cm
Frametype
Lage instap (universeel frame)
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak, witte bak of zwarte bak.
Kettingkast
Open kettingkast (derailleur)
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Rollerbrake
Merk display
Eigen merk LCD
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld