Babboe Curve

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Babboe Curve leasen

Een luxe bakfiets met een grote bak en zachte, ronde vormen. De Babboe Curve heeft het allemaal. Samen met handige extra’s zoals sterke banden, opstapje met antislip en weggewerkte verlichting is dit de ideale bakfiets om samen met uw kinderen, baby of uw boodschappen op pad te gaan. Door al deze extra’s wilt u de Babboe Curve toch gewoon leasen? 

Wat houden de specificaties in? De Babboe Curve heeft een bak van maar liefst 250L. Dit zorgt ervoor dat u 4 kinderen mee kunt nemen op een gezellig uitstapje. Wilt u uw baby meenemen? Dit is geen enkel probleem dankzij de maxi cosi drager. Als u de maxi cosi drager gebruikt hebben de 4 kinderen wel minder beenruimte. De Babboe Curve heeft een parkeerrem op het stuur en 7 versnellingen. Hierdoor is parkeren geen enkel probleem en kan u alle fietstochten makkelijk en comfortabel fietsen. De bakfiets wordt niet elektrisch ondersteunt maar voor de fanatieke fietser is dit geen enkel probleem.

Bent u toch meer geïnteresseerd in de elektrische variant van de Babboe Curve? Dan kunt de pagina van de Babboe Curve-e bezoeken. De Babboe Curve-E heeft precies dezelfde uitstraling maar wordt ondersteunt door een krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor. Dit zorgt ervoor dat al uw ritjes comfortabel en snel zijn dankzij de topsnelheid van 25 km/h. De voor- en nadelen van de elektrische variant kunt u vinden op de website van de E-bikebond.

 

Specificaties

Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Antraciet met houten, zwarte of witte bak
Aantal versnellingen
Shimano Nexus 7-speed naaf
Soort rem
Rollerbrake
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease