Babboe Dog-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Babboe Dog-E leasen

Zou u graag met uw hond een stukje willen fietsen maar heeft u op dit moment nog geen fiets waarbij de hond mee kan? Dan is het Babboe Dog-E misschien wel iets voor u! Met de 275L inhoud van de bak heeft u de beschikking om samen met uw hond en 2 kinderen op pad te gaan. De Babboe Dog-E behaalt een maximale snelheid van 25km/h en hij brengt u 40-60 kilometer ver. Samen met de 36V 250W onderhoudsvrije motor en de 8 ondersteuningsstanden heeft u een moeiteloze rit!

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u maar liefst 40-60 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen. Met de acht ondersteuningsstanden en de fluisterstille motor zijn alle fietstochten met de Babboe Dog-E een comfortabele rit. De inhoud van de bak is 275L kunt u uw hond en 2 kinderen meenemen op een leuk dagje uit!

De Babboe Dog-E heeft veel voordelen zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe Dog-E. Zo hebben de betaalbare modellen van Babboe een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond.

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak of donkerbruine bak
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Mechanische schijfrem achter, trommelrem voor
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease