Babboe Dog

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Babboe Dog leasen

Samen op pad met uw trouwe viervoeter of gewoon lekker met de kids een fietstochtje maken? Het is allemaal mogelijk met de Babboe Dog. Ritjes naar het park of de supermarkt zijn geen enkel probleem en met de 275L bak neemt u met gemak de hond of 2 kindjes mee. De bakfiets is voorzien van een veilige, hoge houten bak met aan de voorkant een klep waardoor uw hond zelf in en uit de bak kan lopen.

Wat houden de speciale specificaties in? De Babboe Dog is dan misschien geen elektrische bakfiets maar voor de fanatieke fietser maakt dit geen verschil. Door de 7 versnellingen en een licht maar toch sterk frame zijn de fietstochten erg comfortabel.

De bakfietsen van Babboe hebben veel voordelen zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook deze bakfiets van Babboe. Deze bakfiets is niet elektrisch aangedreven en kan daarom voor sommige mensen zwaarder aanvoelen. Voor de fanatieke fietser is dat natuurlijk geen probleem maar als u graag een fiets wilt die elektrisch wordt ondersteunt kunt u kiezen voor Babboe Dog-E!

De Babboe Dog leasen kan voor een looptijd van 24 en 36 maanden.
Let op! De Babboe heeft een langere levertijd. Bij bestelling wordt u hierover geïnformeerd.

Specificaties

Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Antraciet met houten bak of donkerbruine bak
Aantal versnellingen
Shimano Nexus 7-speed naaf
Soort rem
Trommelrem voor, rollerbrake achter
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.