Babboe Go-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Op zoek naar een luxe bakfiets? Dan is een Babboe Go-E leasen misschien nog niet zo’n slecht idee! De Babboe Go-E is een luxe, kwaliteit eisende bakfiets. De elegante ronde vormen zorgen voor een luxe look. Ook geeft de afsluitbare bak ruimte voor 2 kinderen en een hond (2 kleine honden). Een dagje door de stad of naar het park is dus geen enkel probleem. En met een topsnelheid van 25 km/h bent u in no time op uw bestemming. Dankzij de 8 elektrische ondersteuningsstanden is elke fietstocht met de Babboe Go-E comfortabel en snel.

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u maar liefst 40-60 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen. Met de acht ondersteuningsstanden en de fluisterstille motor zijn alle fietstochten met de Babboe Go-E een comfortabele rit. De inhoud van de bak is 250L kunt u uw hond en 2 kinderen meenemen op een leuk dagje uit en boodschappen doen is ook geen enkel probleem voor deze bakfiets.

De Babboe Go-E heeft veel voordelen; zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe Go-E. Zo heeft de babboe Go-E een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450 Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Rollerbrake
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease