Babboe Go-E

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Op zoek naar een luxe bakfiets? Dan is een Babboe Go-E leasen misschien nog niet zo’n slecht idee! De Babboe Go-E is een luxe, kwaliteit eisende bakfiets. De elegante ronde vormen zorgen voor een luxe look. Ook geeft de afsluitbare bak ruimte voor 2 kinderen en een hond (2 kleine honden). Een dagje door de stad of naar het park is dus geen enkel probleem. En met een topsnelheid van 25 km/h bent u in no time op uw bestemming. Dankzij de 8 elektrische ondersteuningsstanden is elke fietstocht met de Babboe Go-E comfortabel en snel.

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u maar liefst 40-60 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen. Met de acht ondersteuningsstanden en de fluisterstille motor zijn alle fietstochten met de Babboe Go-E een comfortabele rit. De inhoud van de bak is 250L kunt u uw hond en 2 kinderen meenemen op een leuk dagje uit en boodschappen doen is ook geen enkel probleem voor deze bakfiets.

De Babboe Go-E heeft veel voordelen; zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe Go-E. Zo heeft de babboe Go-E een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond.

De Babboe Go-E leasen kan voor een looptijd van 24 en 36 maanden.
Let op! De Babboe heeft een langere levertijd. Bij bestelling wordt u hierover geïnformeerd.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
374Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Hydraulische schijfrem achter, rollerbrake voor (hydraulische schijfrem voor +€ 100)
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.