Babboe Max-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Babboe Max-E leasen

Bent u gastouder, heeft u een groot gezin of heeft u een kinderdagverblijf? Dan is het Babboe Max-E leasen misschien wel iets voor u. Met de Babboe Max-E kunt u op pad met maar liefst 6 kinderen en is een ritje naar de kinderboerderij, speeltuin of het park geen probleem. Met de fluisterstille 36V 250W onderhoudsvrije motor kost dit ook vrijwel geen moeite, zo kunt u kleine maar ook zelfs grote fietstochtjes maken tot wel 50 kilometer! 

Wat houden de speciale specificaties in? Dankzij de krachtige onderhoudsvrije 36V 250W motor fietst u 25-50 kilometer op een volle accu en is de accu binnen 4-6 uur weer opgeladen. Met de acht ondersteuningsstanden en de fluisterstille motor zijn alle fietstochten met de Babboe Max-E een comfortabele rit. De inhoud van de bak is 620L, hierdoor kunt u 6 kinderen meenemen op een leuk dagje uit!

De Babboe Max-E heeft veel voordelen; zo is Babboe een echt merk voor bakfietsen en zijn ze hierin gespecialiseerd. Hierdoor weet u dat u een kwalitatief goede fiets krijgt. Ook heeft Babboe zijn eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de Babboe modellen. Natuurlijk heeft elk product ook nadelen zo ook de Babboe Max-E. Zo hebben de betaalbare modellen van Babboe een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond.

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak
Kettingkast
Open kettingkast ( derailleur)
Aantal versnellingen
Shimano 8-speed derailleur
Soort rem
Hydraulische schijfrem voor, mechanische schijfrem achter
Merk display
Eigen merk LCD
Actieradius (fabrieksopgave)
25-50 km.
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld