Babboe Mini-E

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Babboe Mini-E leasen

Hoeft u geen grote bakfiets? Dan is een Babboe Mini-E leasen misschien geen slecht idee. De Babboe Mini-E is een elektrische tweewielbakfiets die ideaal is voor de stad. De elektrische Babboe Mini heeft een compacte bak en is daarom korter dan een normale tweewieler. Met de elektrische trapondersteuning fietst u eenvoudig door het verkeer. In deze bakfiets is er plaats voor 2 kinderen. Als u samen met de allerkleinste een uitstapje wil maken is dit ook mogelijk! U kunt op de Babboe Mini-E een speciale Maxi-Cosi houder monteren om zo een leuk uitstapje te maken met uw baby. Als u zonder kinderen naar bijvoorbeeld de supermarkt gaat kunt u gemakkelijk uw boodschappen meenemen dankzij de 250L bak.

Wat houden de speciale specificaties in? De Babboe Mini-E is uitgerust met een fluisterstille 36V 250W onderhoudsvrije motor. Dit resulteert in een snelle en comfortabele rit. De maximum snelheid is 25 km/h, hierdoor kan u snel van A naar B. De bakfiets is kleiner dan een normale tweewieler en daarom erg wendbaar in het verkeer. Met een grote bak kunt u veel meenemen of wegbrengen.

Babboe is een echt bakfiets merk hierdoor heeft de Babboe Mini-E heeft veel voordelen. Zo is de fiets erg wendbaar en snel dankzij het kleine ontwerp. De bakfiets heeft een grote bak waardoor u veel dingen mee kan nemen zoals uw boodschappen of 2 kinderen. Maar zelfs deze fiets heeft nadelen. Zo heeft de Babboe Mini-E een derailleur systeem (open kettingkast). Veel mensen vinden dit niet prettig. Dit word veroorzaakt door de motor die in het achterwiel gemonteerd is. Lees alle voor- en nadelen nog eens na op de website van de ebikebond.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450 Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Babboe
Kleur
Antraciet met houten bak
Aantal versnellingen
Shimano 7-speed derailleur
Soort rem
Rollerbrake
Accu uitneembaar
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease