Batavus Velder E-Go Power

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Batavus Velder E-Go Power is een stijlvolle elektrische stadsfiets, zowel geschikt voor korte als langere ritten. De fiets is zeer stabiel en wendbaar waardoor je gemakkelijk door het stadsverkeer beweegt. De Bosch Active middenmotor zorgt voor natuurlijke ondersteuning. Met het compacte Bosch Purion display heb je altijd alle nodige informatie bij de hand. De elektrische fiets is uitgerust met 7 Shimano Nexus versnellingen en is netjes afgewerkt met een bagagedrager, snelbinders en gesloten kettingkast.

Geruisloze en natuurlijke ondersteuning dankzij de Bosch Active middenmotor

De Batavus Velder E-Go Power is voorzien van een Bosch Active middenmotor. Deze motor staat bekend om zijn geruisloze werking en is ideaal voor ontspannen ritten in de stad en fietspaden met gematigde hellingen. De motor is in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst, dit zorgt ervoor dat de gewichtsverdeling in balans is. Daarnaast zorgt de middenmotor voor natuurlijke en efficiënte aandrijving omdat deze nauwkeurig reageert op je snelheid, trapkracht en trapfrequentie.

Zeer compact Bosch Purion display

In tegenstelling tot vele andere display’s, is het Bosch Purion display niet in het midden van het stuur maar bij het linker handvat geplaatst. Hierdoor oogt het stuur zeer netjes. Het display is compact en eenvoudig te bedienen. Via het display kan je de gewenste ondersteuningsstand instellen, de verlichting bedienen en informatie over je fietsrit en actieradius aflezen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH. 500WH
Framematen
51,56,61
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active
Kleur
Grijs, Lichtgroen
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
7
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Merk display
Bosch Purion display
Slot
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease