Cannondale SystemSix Dura-Ace Disk (feb-19)

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

“SystemSix is het resultaat van een volledig nieuw ontwerpproces waarin elk element werd geoptimaliseerd met het oog op snelheid,” zegt Nathan Barry, Design Engineer bij Cannondale. “De luchtweerstand is veruit de grootste kracht die fietsers moeten overwinnen, en speelt dus een grote rol, niet alleen voor wedstrijdrenners. SystemSix maakt meer rijders in meer situaties sneller.”

SystemSix is gebouwd op een 6-delig platform: frame, vork, zadelpen, stuur, stuurpen en wielen werken samen als één systeem. Het ontwerp is alleen geschikt voor schijfremmen, waardoor SystemSix niet belemmerd is door de beperkingen van velgremmen en de ingenieurs de weerstand aanzienlijk konden verminderen door het frame, de vork en de wielen beter op elkaar af te stemmen.
Precies afgevlakte airfoilprofielen aan het frame, de vork en de zadelpen zorgen voor meer aanhechting van de luchtstroming onder de hoeken waarin de wind de fiets meestal raakt. Dat zorgt voor minimale weerstand, terwijl de stijfheid en het rijgevoel volgens de fabrikant van wereldklasse zijn.

Het nieuwe systeem wordt vervolledigd door Cannondales nieuwe HollowGram KNØT64-wielen en het KNØT SystemBar-stuur. De HollowGram KNØT64-wielen zijn zo ontworpen dat ze het comfort en gevoel van bredere banden combineren met de aerodynamische efficiëntie van de snelste wielset ter wereld.
Daarnaast maken uitgekiende details zoals een activeerklare Power2Max-vermogenmeter, snelle en handige Speed Release-doorsteekassen en onderhoudsvriendelijke interne kabels de SystemSix tot een ultieme, volledig geïntegreerde racefiets die rijders sneller maakt, of ze nu klimmen, dalen, sprinten of in het wiel rijden.

Versnellingsgroep: Dura-Ace Disk
Wielen: Hollowgram KnØt 64mm
Stuur: Vision Metron 4D Flat
Pedalen: exclusief pedalen

Referentie: K52752

Specificaties

Framematen
56
Frametype
Uni
Kleur
VTL Geel
Kettingkast
Open
Aantal versnellingen
Dura-Ace Disk
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Gewicht (kg)
7,7 kg
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.