Carver

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

De elektrische Carver is emissievrij, ruimtebesparend en stil. Opladen kan via elk stopcontact. Op één batterij rijd u van Amsterdam naar Utrecht en weer terug. De Carver is wendbaar en handig als een scooter, veilig en comfortabel als een auto. De ‘cockpit’ is voorzien van stevige, stalen kooiconstructie die u beschermd. De unieke kanteltechnologie bewaakt uw balans.

Topsnelheid: 45 km/u
Maximale kantelhoek: 40 graden
Bereik: 100km
Dimensie: 98cm breed

De Carver maakt gebruik van de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. Deze Nederlandse innovatie maakt het mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter. De DVC regelt automatisch uw balans in de bochten, hellingen en oneffen stukken.

Het ultraslanke en gestroomlijnde desing zorgt voor een comfortabele wegligging, minimaliseert luchtweerstand en weet het rijbereik op te rekken tot 100 km. Op het overzichtelijke dashboard kunt u de comfortabele stoelen en het surround systeem bedienen.

Acceleratie van de Carver van 0-45 km is in 8 seconden. Batterij type Lithium Ijzerfosfaat met capaciteit van 5,4 kWu. Oplaadtijd tot 80% in 4,2 uur. Oplaadtijd tot 100% in 5,3 uur. Verder is de Carver voorzien van 75 liter bagageruimte en zijn de glazen zijramen uitneembaar om er een cabrio van te maken.

Meer weten? Neem contact op met onze accountmanager Marie-Christine Porte (06 2298 0467) of via ons contactformulier.

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.