Cortina E-U1 N7

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Cortina E-U1 N7 is een solide elektrische fiets waar u elke dag met plezier naar het werk of school fietst. Het stevige frame zorgt ervoor dat u stabiel op de fiets blijft zitten. Daarnaast is de fiets voorzien van zeven versnellingen, zodat u altijd heerlijk licht fietst. De Consumentenbond heeft de Cortina E-U1 N7 in april 2018 uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Extra stabiel dankzij de voorwielmotor

Deze fiets is uitgerust met een Bafang voorwielmotor. Met een voorwielmotor voelt het alsof u vooruit wordt getrokken tijdens het fietsen. Doordat de motor in het voorwiel zit en de accu achterop de fiets, heeft de fiets een goede gewicht balans, waardoor de fiets extra stabiel aanvoelt. Daarnaast geeft de motor altijd dezelfde hoeveelheid kracht, ongeacht hoe hard trapt. Hierdoor heeft u altijd voldoende ondersteuning. Met de 5 ondersteuningsstanden heeft u altijd de gewenste ondersteuning en snelheid.

Eenvoudige bediening op de fiets

De Cortina E-U1 N7 heeft een handige, vaste bedieningsdisplay aan de linkerkant van het stuur. Hiermee kunt u de trapondersteuning aanpassen en heeft u altijd inzichtelijk hoe vol de accu nog is. Ook bedient u de verlichting met het display. De knoppen zijn eenvoudig vanaf het handvat te bedienen, zo hoeft u nooit uw handen van het stuur te halen.

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
450 Wh, 600 Wh
Framematen
50, 53, 57, 61
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Voorwiel
Merk motor
Bafang
Kleur
Deep green mat
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease