Deliveryebike Gen3

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Gen3 is de ideale bezorgfiets! De populairste bezorgfiets van Europa.

De Gen3 is de opvolger van de Gen2 bezorgfiets. Gen3 heeft airless banden, waardoor een lekke band niet mogelijk is. De Gen3 is ook voorzien van en zware accu met een nieuwe kracht sensor waardoor er ca. 100km mee gereden kan worden.

Het frame van deze bezorgfiets is verstevigd voor een stabiele wegligging met de grote boxen erop. Ten opzichte van de Gen2 heeft de Gen3 een riem in plaats van een ketting die eraf kan vallen.

  • Speciaal ontwikkeld voor bezorgdiensten
  • + 5000 DeliverEbikes fietsen door Europa
  • Passend voor iedereen

Deze unisex bezorgfiets is met framemaat 53 geschikt voor elke berijder. Toegankelijk voor personen tussen 155 cm en 210 cm. De fiets is voorzien van Schwalbe Marathon Plus anti-lekbanden. Geschikt voor veelvuldig gebruik in steden. De Gen3 kan worden gebruikt met maximaal twee boxen tegelijk. Informeer naar passende accessoires als boxen en tassen (beschikbaar in verschillende afmetingen).

Deze bezorgfiets is volledig customizable. Leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur, branding op de boxen en branding op het frame maakt dat deze bezorgfiets volledig inzetbaar en passend is bij uw bedrijf. Lees meer over de voordelen van een bezorgfiets.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
504 Wh
Framematen
53
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Voor
Kleur
Blauw, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart
Soort rem
Tekro remschijf voor, SRAM-terugtraprem achter
Gewicht (kg)
31kg
Accu uitneembaar
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.