Freebike Transporter Bronx Nexus 7

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

De Transporter Bronx is een trendy elektrische fiets met voorwielmotor en een kenmerkende voordrager. De doelgroep van onze e-bike Transporter Bronx is zeer divers. Zo wordt deze hippe e-bike gebruikt als elektrische mamafiets, een elektrische fiets voor schoolgaande jeugd of voor mensen met een trendy lifestyle.

Als elektrische mamafiets is deze elektrische fiets met voorwielmotor uitermate geschikt. Op de voordrager is plaats voor al uw bagage en er kan zelfs een bak naar keuze geplaatst worden. Ideaal voor het doen van boodschappen. Een kinderzitje kan uiteraard ook geplaatst worden op deze e-bike, zodat je veilig en vertrouwd met je kindje op stap kunt.

Deze robuuste elektrische fiets met voorwielmotor is in elke kleur samen te stellen middels de unieke Freebike configurator. Je kan zelf de handvatten, het zadel, de snelbinders en accu kiezen zodat je een volledig custom made e-bike krijgt. Alle onderdelen van deze elektrische fiets zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de e-bike komt met een garantie van 2 jaar op accu en motor en 5 jaar op het frame.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
374 Wh, 468 Wh, 522 Wh
Framematen
46, 49, 53, 57, 61
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Voor
Merk motor
Shengyi
Kleur
Zwart, rood, wit, antraciet, blauw
Aantal versnellingen
7
Soort rem
V-brake (voor), rollerbrake (achter)
Merk display
Digital LCD
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.