Gazelle Miss Grace C7 HMB

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Gazelle Miss Grace C7 HMB is een hippe en praktische elektrische transportfiets. Geschikt voor school, woon-werkverkeer en dagelijks gebruik. Met de stevige voordrager en bagagedrager neemt u eenvoudig veel bagage mee. Dankzij de dubbele standaard en stuurvergrendeling kunt u de fiets veilig parkeren, ook bij zware belading. De 7 versnellingen en de Bosch Active middenmotor zorgen ervoor dat u heerlijk fietst.

Geruisloze ondersteuning met de Bosch Active middenmotor

De Gazelle Miss Grace C7 HMB is uitgerust met een krachtige Bosch Active middenmotor. Deze motor is in het midden van de fiets geplaatst en biedt natuurlijke ondersteuning afgestemd op uw snelheid, trapkracht en trapfrequentie.

Eenvoudige bediening via het compacte Bosch Purion display

Deze fiets is voorzien van een Bosch Purion display. Dit display is bij het linker handvat van de fiets geplaatst en is zeer compact. Hierdoor oogt het stuur netjes en strak. Het display zit vast op het stuur en is niet afneembaar, deze kunt u dan ook gewoon laten zitten als u de fiets stalt. Via het display kiest u de gewenste ondersteuningsstand, kunt u de verlichting bedienen en leest u informatie over de fietsrit af. Ook kunt u hier altijd zien hoe vol de accu is.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
49, 54, 59
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active
Kleur
Groen, Zwart mat
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
7
Soort rem
Hydraulische velgremmen
Merk display
Bosch Purion display
Slot
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease