Piaggio Mas Mech Active+ (sept. 2020)

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Dit is een tweedehands elektrische Piaggio die bij inname volledig is gecontroleerd. De fiets is ingezet in september 2020.
Referentie: K62620

Waar moet u aan denken bij een e-bike van Piaggio? Uniek, comfort en kwaliteit! Het Italiaanse merk, van origine bekend om de Vespa scooters, ontwerpt elektrische fietsen genaamd Wi-Bike. Geproduceerd met de allergrootste zorg en oog voor de beste onderdelen en materialen. De motivatie? Uw fietsgemak: u moet veilig en zorgeloos op een e-bike rondfietsen. En dat maakt Piaggio wel een heel bijzonder fietsmerk.

De Piaggio Mas Mech Active+ in de kleur Verde Opaco is een elektrische fiets met een sterke actieradius en een krachtige maar stille middenmotor. Wilt u gemak en comfort tijdens het fietsen, maar ook een technisch hoogstandje? Kies dan voor deze elektrische fiets, een echte eyecatcher met uitzonderlijke specificaties. Het afneembare display met USB-poort is makkelijk te verbinden met een App voor de iPhone. Hierin houdt u uw eigen vitaliteit bij, navigeert u van A naar B en heeft u de fietsgegevens altijd bij de hand. Een technisch duwtje in de rug om de trappers nog vaker te laten ronddraaien!

Zelf ervaren? Maak een proefrit! Of lees meer online over het unieke Italiaanse fietsmerk.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400 Wh
Framematen
L
Frametype
Heren
Motorlocatie
Midden
Kleur
Alluminio Opaco
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.