Sparta R5e (mei 2020)

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

De R5e lijkt misschien een gewone e-bike, maar dat is hij zeker niet. Het bijzondere aan deze fiets is de achterwielmotor met vijf geïntegreerde versnellingen, waardoor de fiets toch een gesloten kettingkast heeft. De Sparta R5e is de ideale e-bike voor woon-werkverkeer, maar ook voor uw dagelijkse korte ritten.

Uniek is dus de achterwielmotor in combinatie met een gesloten kettingkast. U ervaart nu het rijcomfort van een achterwielmotor, een krachtig duwtje in de rug, maar u heeft niet langer last van kettingsmeer of onnodig veel onderhoud. De achterwielmotor is super stil, wel zo prettig! De motor maakt gebruik van de E-motion technologie, deze is eenvoudig te bedienen via het stuurpaneel. Via het LCD display in het midden van het stuur kunt u alle belangrijke informatie aflezen. Tevens heeft de fiets een hendel voor het wegrijden en een powerboost. De walkassist functie is ook altijd handig.

Tijdens het fietsen kunt u kiezen uit vijf ondersteuningsstanden. Dankzij de hydraulische velgremmen kunt u altijd snel tot stilstand komen. De accu zit bij deze elektrische fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen. De actieradius van uw fiets is afhankelijk van de inhoud van uw accu. De Sparta R5e LTD is standaard voorzien van een sterke 500 wh accu.

Referentie: P03547

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
500 Wh
Framematen
53
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
E-motion
Kleur
Grijs
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Accu uitneembaar
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 128 MB.