Stromer ST3

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

De Stromer ST3 is het model voor dagelijks gebruik. de meest efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur. Met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s is dit de perfecte Stromer voor u! Dit is een tweedehands fiets die bij inname volledig is gecontroleerd. Modeljaar van de fiets is 2019.

De ST3 is voorzien van een grote wielmaat van 27,5 inch. Dit zorgt voor nog meer comfort. Er zijn hoogwaardige lampen geïnstalleerd op dit model, zodat u altijd opvalt op de weg. Het achterlicht dient tevens als remlicht, waardoor het voor de achterligger altijd duidelijk is wat uw doel is. Deze occasion uit 2019 heeft een accu van maar liefst 983 Wh! Dit staat tot een actieradius van wel 180 km.

Het remvermogen van de ST3 is fenomenaal. Met vier zuigers bij het voorwiel en twee bij het achterwiel zal de Stromer zeer snel stil staan. De Stromer ST3 is altijd verbonden. Automatische updates, diefstalmeldingen en GPS-locatie tonen zijn allemaal standaard toegevoegd via het OMNI-systeem. Het werkt op 4G en bluetooth. Doordat de STE3 een-op-een gekoppeld is met uw smartphone, kunt u alles zien op het ‘tweede scherm’ tijdens het fietsen. Dit is natuurlijk ook erg handig voor het navigeren.

Nieuwe leaseprijs is € 215,-. Deze tweedehands leasefiets kunt u afsluiten voor € 194,- per maand!

Hi-speedbikes geven ondersteuning tot 45km per uur, het is verplicht om een helm te dragen. Wij verzorgen de kentekenregistratie en verplichte WA verzekering. Een bromfietsrijbewijs (type AM) is verplicht.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
983 Wh
Framematen
L
Frametype
Heren
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Stromer
Kleur
Zwart
Aantal versnellingen
11
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.