VanMoof A5

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Vlieg door de stad met de VanMoof A5
De beste keuze voor dynamische city rides. Wilt u de VanMoof A5 leasen?

Door het schuine frame van de VanMoof A5 kunt u zonder nadenken op- en afspringen als u door de stad scheurt. Door de lagere instap blijft u dicht bij de weg terwijl u anderen voorbij vliegt. En met de voor- en achterdragers als extra optie, kunt u makkelijk van alles meenemen. 

Voor riders met een lengte tussen 155-200 cm. 

SNEL: Alsof u vliegt

Tegenwind en heuvels? Fiets die vanaf nu met een lach op uw gezicht tegemoet! Met de Gen 5 Motor komt u altijd zonder moeite vooruit. Een extra shot adrenaline nodig? Gebruik de Turbo Boost. Deze zorgt voor instant snelheid. Het voelt zo goed, voor u het weet fietst u door tot de zon opkomt. En dankzij onze lange-afstandsaccu kan dat ook.

  • Turbo Boost: Instant snelheid met de druk op één knop. 
  • Gen 5 Motor: De E-shifter, torque sensor en Gen 5 Motor werken intuïtief samen voor de soepelste en stilste rijervaring ooit.
  • Lange-afstandsaccu: Met onze geïntegreerde lange-afstandsaccu kunt u rijden tot de zon opkomt en toch nog genoeg energie overhouden.

SLIM: Makkelijk, hè?

Deze fiets denkt met u mee. Alles wat nodig is zit in het stuur. En alle info over de fiets vindt u in onze VanMoof-app op uw telefoon (die u trouwens op de fiets kunt bevestigen én opladen). Als het op vergrendelen aankomt, is alles keyless. 

  • Halo Ring Interface: Reactief LED-display met lichtringen, ingebouwd in het stuur.
  • Telefoonhouder: Met USB-oplaadpoort.
  • Kick Lock: Ons in-wheel lock gaat met één tik van uw voet op slot en ontgrendelt automatisch als u weer in de buurt van uw fiets komt.

SAFE: Geen zorgen meer

Elke VanMoof is volledig uitgerust met onze iconische antidiefstaltechnologie en onderhoudsarme onderdelen. Door de geïntegreerde bedrading, verlichting en het slot hoeft u maar op één ding te focussen – enjoying the ride. En als het ondenkbare toch gebeurt, staan onze Bike Hunters voor u klaar om de fiets terug te halen en onze Bike Doctors om ‘m te onderhouden. Dat regelt u makkelijk en snel via de VanMoof app. Dit is allemaal geregeld als u de VanMoof A5 gaat leasen. 

  • Geïntegreerde antidiefstaltech: Onze ijzersterke beveiliging zet fietsendieven buitenspel. 
  • Onderhoudsarme onderdelen: Geïntegreerde bedrading, verlichting en slot
  • Onderhoudsarme onderdelen van hoge kwaliteit. 
  • Peace of Mind-service; We gaan op jacht naar de fiets of vervangen ‘m als hij gestolen wordt. 

Check de VanMoof website voor een eventuele testrit en onderhoudslocaties.

Let op! Verwachte levertijd mei 2023

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
463
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Grey
Gewicht (kg)
22
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease