VanMoof S3

Vragen of hulp nodig?

0512 384060
Vragen of hulp nodig?

Dé opvolger van de S2. Met een verbeterde motor, automatisch elektronisch schakelen en ingebouwde anti-diefstaltechnologie zorgt de S3 voor een unieke fietsbeleving. De motor is afgestemd om maximale kracht te leveren en natuurlijk aan te voelen. De nieuwe motor van de VanMoof S3 is bijna geluidloos – zelfs bij de maximale snelheid. Met de VanMoof app haalt u moeiteloos de fiets van het slot. Met ingebouwde alarmen en locatietracking is de fiets stelen nutteloos. Overtuigd? Ga meteen de VanMoof S3 leasen!

Vol met hightech innovaties

Geschikt voor fietsers van 170-210 cm. U kunt kiezen tussen kleur dark of light. Deze nieuwste S3 is voorzien van e-shifter: als eerste in de industrie elektronisch schakelen. Er zijn vier snelheidsniveaus waarmee u elke klim of storm verslaat. Toch op zoek naar een lager model? Check de VanMoof X3!

Let op! Het kan zijn dat u wat langer moet wachten op deze Leasefiets. Bij bestelling word u geïnformeerd over de actuele levertijden.

VanMoof S3 leasen

In plaats van eenmalig aanschaffen kunt u natuurlijk kiezen voor leasen. Hierbij hoeft u niet in één keer het bedrag neer te leggen, maar kunt u voor een vast bedrag per maand op de nieuwste ebike rijden. Er zijn geen bijkomende kosten. Inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
504 Wh
Framematen
Heren
Frametype
Heren
Kleur
Dark
Aantal versnellingen
4
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Gewicht (kg)
19 kg
Accu uitneembaar
Nee
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in zorgeloos rijden? Laat uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Max. file size: 146 MB.