Victoria eTrekking 11.4 H 2022

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Victoria eTrekking 11.4 H 2022 is een onderhoudsvriendelijk e-bike, H staat namelijk voor Hollands. Victoria heeft de eTrekking 11.4 H speciaal ontwikkelt voor de Nederlandse markt en om die reden voorzien van een gesloten kettingkast, hierdoor is de fiets bestendig tegen het Nederlandse weer. Dat gecombineerd met de verstelbare stuurpen en verende voorvork en zadel maken dit tot een prettige e-bike voor dagelijks gebruik of woon-werkverkeer.

De power van de Bosch Performance Line

Dankzij de Bosch Performance Line levert de Victoria eTrekking 11.4 sterke prestaties. Het koppel van 65Nm biedt ruim voldoende power in het Nederlandse landschap, zelfs wanneer u met harde tegenwind door de polders rijdt. Met de speciaal voor e-bikes ontwikkelde vijfversnellingsnaaf van Shimano is het mogelijk om tijdens het fietsen te schakelen. Met een bereik van gemiddeld 80km is dit een kwalitatief sterke fiets voor woon-werkverkeer of een langere fietstocht in het binnenland.

De Victoria eTrekking 11.4 biedt meer dan alleen krachtige rijprestaties, deze e-bike is dankzij de verende componenten en de verstelbare stuurpen ook comfortabel. Het strakke design met de geïntegreerde accu sluit ook perfect aan bij de designtrends die we vandaag de dag op e-bikes terugvinden.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
500 Wh
Framematen
46, 51, 56
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch
Kleur
Carbonite grey matt
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease