In een wereld waar gezond maar ook milieubewust leven steeds belangrijker wordt, fietst Leasefiets voorop. Graag willen wij deze mooie verhalen met u delen:

De Keobike van Syntus

De uitdaging van Syntus

Syntus verzorgt het openbaar vervoer in Gelderland, op de Veluwe, in Midden-Overijssel, in Twente en sinds kort ook in de provincie Utrecht. Zij gaven aan dat de buslijnen op de Veluwe wat betreft efficiëntie en flexibiliteit nog verder konden worden verbeterd. Leasefiets heeft zich vanaf het begin opgesteld als een flexibele en meedenkende partner, en is met de volgende oplossing gekomen.

Lees verder

 

De Highspeed Leasefiets van Noorderpoort College

De uitdaging van Noorderpoort

De komende jaren wordt er in en rond de stad Groningen fors geïnvesteerd in wegen, bruggen, stations, rails en fietspaden. Bij het Noorderpoort College, met ook een vestiging vlakbij deze werkzaamheden, ligt een uitdaging wat betreft woon-werkverkeer voor de medewerkers.

Lees verder

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon tien kilometer buiten de stad en werk in het centrum. Dankzij Friesland Lease maak ik die reis nu op een High-Speed elektrische fiets. De reistijd woon-werkverkeer is nagenoeg hetzelfde als met de auto, en het is heerlijk om voor en na het werk even in de buitenlucht actief te zijn. Ook harde wind is nu geen reden meer om de fiets te laten staan.