Case Noorderpoort - Leasefiets

De uitdaging van Noorderpoort

De komende jaren wordt er in en rond de stad Groningen fors geïnvesteerd in wegen, bruggen, stations, rails en fietspaden. Bij het Noorderpoort College, met ook een vestiging vlakbij deze werkzaamheden, ligt een uitdaging wat betreft woon-werkverkeer voor de medewerkers.

Groningen Bereikbaar werkt samen met werkgevers om de stad bereikbaar te houden tijdens de komende grote werkzaamheden aan onder meer de zuidelijke ringweg. Dit doen zij door te adviseren en te informeren, maar ook door andere manieren van reizen en werken te stimuleren; hierbij wordt gekeken naar volwaardige en duurzame vervanging van de auto als vervoersmiddel.

De oplossing

Tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is het Noorderpoort College verkozen tot gelukkige winnaar. De prijs? Medewerkers kunnen drie jaar lang gebruik maken van een High-Speed e-bike voor hun woon-werkverkeer. Naast dat files en parkeren geen obstakels meer zijn, geeft het een enorme boost aan de vitaliteit van de medewerkers.

BOVAG Leasefiets heeft hier een centrale rol in de financiering en monitoren van de fietsen voor de komende jaren. Fietsenspecialist Egbert Egberts verzorgt hierbij de levering en het onderhoud van alle fiets.

Samenwerking met Leasefiets

Groningen Bereikbaar is erg blij met de samenwerking van Leasefiets. ‘Het is enorm prettig om een organisatie als Leasefiets achter je te hebben: flexibele, altijd meedenkend, en zetten zich volledig in om te gaan voor de beste oplossing.’

Naar overzicht

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon 9 kilometer van mijn werk, maar was het ongelofelijk zat om elke dag in de file te staan. Leasefiets kwam als geroepen: zij hebben mij keurig geholpen met het uitzoeken van een supermooie e-bike, waarbij ik de komende jaren volledig ben ontzorgd! Ik ga nu elke dag weer lachend naar mijn werk.