Leasefiets haalt Italië naar Nederland met de Piaggio E-bike

Italië – het land dat bekend staat om de snelle rode sportwagens, Vespa scooters én sindskort ook elektrische fietsen. Het Italiaanse merk uit Milaan, Piaggio, is er maar wat trots op: de Wi-bike. Een elektrische fiets die een ware e-bike revolutie teweeg gaat brengen door onder andere haar technische specificaties en extra’s. Ook het Italiaanse sfeertje in Nederland proeven? Stap op de Piaggio E-bike, laat de pedalen ronddraaien en waan u voor héél even in het zonnige Italië.

Technische revolutie

Het Milaanse merk belooft een ware revolutie in e-bike land. Kan de Piaggio Wi-bike de verwachtingen waarmaken? Wat ons betreft: zeker! De elektrische fiets is qua technische specificaties het nieuwste van het nieuwste. Waaronder de elektrische motor. Deze heeft maar liefst 10 verschillende standen die u moeiteloos van A naar B brengen. Ook aan de vitaliteit is gedacht. Één van deze standen is een fitnessstand. Hiermee wordt gewaarborgd dat de inspanning voor de fietser altijd gelijk blijft, ook wanneer u op verschillende hellingen en wegen fietst. Een plus? Het is de meest geruisloze e-bike in haar klasse.

Het Italiaanse alternatief voor de scooter

Fietsen en Italië. Niet per se de eerste link die u zou leggen. Scooter en Italië klinkt ons veel bekender in de oren en dat is ook niet gek, want bijna alle Italianen hebben een scooter in zijn of haar bezit. Maar toch is niets minder waar! Voor het Milaanse fietsmerk Piaggio is dit dé kans. Daarom is de Wi-bike in Italië geïntroduceerd als een duurzaam en gezond alternatief voor de scooter. Volgens ons een goed alternatief die veel minder brandstof slurpt (lees: geen) én u geruisloos van A naar B verplaatst.

Alleen al de transitie van scooter naar e-bike maakt de Italiaanse Piaggio een uitstekende ontwikkeling op het gebied van elektrische fietsen. En fietst u bijvoorbeeld lange afstanden voor woon- en werkverkeer? Dan is de Piaggio e-bike zeer geschikt. Door de hoge accucapaciteit fietst u maar liefst 100 km op één lading! Toch nog even doortrappen? Dankzij de snellader kunt u binnen enkele uren weer de weg op.

De Piaggio E-bike is nu verkrijgbaar bij Leasefiets!

Ook de overstap maken naar een groen en gezond van A naar B? De Piaggio E-bike is nu verkrijgbaar bij Leasefiets! Met drie verschillende modellen is de Wi-bike geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De consumentenprijs is vanaf €3.399,- en de leaseprijs is vanaf €83,- per maand. Dit is inclusief verzekering, reparatie en pechhulp. Bovendien fietst u in stijl, de Leasefiets is namelijk rijk uitgerust met een luxe design in een Italiaanse look-and-feel.

Benieuwd? Kies uw favoriet!

piaggio

Wij helpen u graag op weg!

Enthousiast? Stap binnenkort ook op de Piaggio E-bike bij Leasefiets. Zo gaat u onbezorgd en gewoon goed geregeld van A naar B. Bekijk het aanbod Piaggio E-bikes. Heeft u naar aanleiding van het artikel toch nog vragen? Neem contact op met team Leasefiets via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

04 juni 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden