Dit bewijst de website hetregentbijnanooit.nl. Het idee is 10 jaar geleden begonnen als een geintje, maar inmiddels zijn er al heel wat fiets-jaren verstreken en zijn er aardig wat fietsritten gemaakt. Dit alles is bijgehouden op hetregentbijnanooit.nl

Ontstaan van de website

Gerard (oprichter van hetregentbijnanooit.nl) vertelt hoe de website is ontstaan: “Iemand op het werk riep na een bui dat het bijna altijd regende in Nederland en dat hij daarom niet meer op de fiets kwam. Ik (Gerard en oprichter van de website) wist uit de praktijk dat dat onzin was en bedacht op de terugweg (18 kilometer op de fiets) deze site”.

“Het plan was om dat een jaar vol te houden, en dat zou het tegen-bewijs geleverd zijn. En dat was ook zo tenminste, dat was de bedoeling… Maar toen kwam er een nogal droog radio-interview met Edwin Evers van 538. De website raakte overbelast en er kwam nog meer media-aandacht. En toen was het zonde om na dat jaar niet verder te gaan, aldus Gerard”.

10 jaar voorbij

Op 1 september zijn er 10 meetjaren voorbij (ongeveer 3272 ritten, meer dan 55624 kilometer), altijd op de fiets naar het werk en inderdaad: Het regent bijna nooit! Kijk maar naar de statistieken hieronder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit artikel er ook van overtuigd dat het bijna nooit regent tijdens het fietsen? Dan is contact opnemen met één van onze Leasefiets adviseurs niet eens een gek idee! Onze Leasefiets adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden en voor iedereen een passende oplossing bedenken.

Terug naar overzicht

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Het duurzame aspect van rijden op een elektrische fiets spreekt mij enorm aan. Ik schrok echter nogal van de hoge aanschafwaarde en onderhoudskosten die op de loer liggen. Dankzij Leasefiets hoef ik mij daar totaal geen zorgen om te maken: ik betaal een vast laag bedrag per maand, en ben daarmee altijd gegarandeerd van mijn mobiliteit. Gewoon top!