Friesland Lease – Statement wegverbod Stint 2 oktober 2018

Gisteren, 1 oktober 2018, heeft minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat besloten dat de Stint met ingang van dinsdag 2 oktober niet meer gebruikt mag worden op de weg. De Inspectie voor de Leefomgeving en Transport (ILT) concludeert, op basis van voorlopige resultaten van het technische uit voorlopig onderzoek, dat de Stint een potentieel gevaar met zich meebrengt. Aanleiding voor het onderzoek is het tragische ongeluk in Oss van 20 september jongstleden.

Als leverancier van de Stint als mobiliteitsoplossing gaat ons medeleven uit naar de betrokkenen en nabestaanden van dit vreselijke ongeval. Wij streven te allen tijde naar veilige mobiliteit voor al onze klanten. We staan dan ook volledig achter het besluit van de minister om de Stint uit voorzorg te onttrekken van verder gebruik. In ieder geval tot de resultaten van nader onderzoek bekend zijn.

Wij beseffen dat de maatregel gevolgen heeft voor de mobiliteit van de huidige klanten Gedurende de verdere onderzoeken doen we er alles aan om vervangend vervoer te bieden, zoals het aanbod van huurauto’s.

Momenteel zijn wij in afwachting van de definitieve onderzoeksresultaten. Gedurende het onderzoek zetten wij het leveren van de Stint als mobiliteitsoplossing on hold. Aan de hand van de uitkomsten zoeken wij vervolgens een veilige en gerichte oplossing voor onze gebruikers.

Voor vragen over uw leaseabonnement kunt u ons bereiken op 0512-384060.

Terug naar overzicht

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Het duurzame aspect van rijden op een elektrische fiets spreekt mij enorm aan. Ik schrok echter nogal van de hoge aanschafwaarde en onderhoudskosten die op de loer liggen. Dankzij Leasefiets hoef ik mij daar totaal geen zorgen om te maken: ik betaal een vast laag bedrag per maand, en ben daarmee altijd gegarandeerd van mijn mobiliteit. Gewoon top!