Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

BSO-stint leasen

Dé vervoersoplossing voor BSO’s en kinderdagverblijven

Van en naar het schoolplein. Op weg naar speeltuin of zwembad. Met de BSO-stint zoef je behendig door het stadsverkeer. De kinderen veilig en droog voorin, jij achterop. Een heerlijke manier om kinderen te vervoeren. Helemaal omdat Leasefiets je voor een vast bedrag per maand onbezorgd op weg helpt.

BSO-stint leasen? De voordelen op een rij:

  • Veilig, efficiënt en duurzaam vervoer van kinderen
  • Geen taxi’s, busjes en chauffeurs meer nodig
  • Een stint-abonnement voor een vast bedrag per maand: inclusief onderhoud, fietsverzekering en 24-uur pechdienst
  • Keuze uit abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn

Wat is een BSO-stint?

Je ziet ze steeds vaker: de BSO-stint. Een elektrische bolderwagen die plaats biedt aan tien kinderen. De bestuurder staat achterop, de kinderen zitten veilig én droog voorin. Elk pad dat geschikt is voor de fiets, is ook voor de stint begaanbaar. Dit maakt dat de BSO-stint je behendig door het stadsverkeer helpt. Zonder files, zonder parkeergedoe.

BSO-stint: bespaar kosten

Met de stint kies je voor slim en duurzaam vervoer, maar ook voor een flinke kostenbesparing. Voordeel van de BSO-stint is dat iedere werknemer die een korte cursus heeft gevolgd met de stint de weg op mag. Voor stadsritjes heb je geen chauffeurs, taxi’s en busjes meer nodig.

BSO-stint leasen?

Voor een vast bedrag per maand helpt Leasefiets je onbezorgd op weg met de BSO-stint. Je koopt zelf de bak en huurt vervolgens het onderstel. We bieden je hiervoor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. In dit abonnement zijn een speciale stint-verzekering, onderhoud en reparaties inbegrepen. Slim geregeld toch?

Contact

Meer weten over de BSO-stint? Stel je vraag aan onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment