Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Stadsdiensten

Met een cargobike of cargostint zoeft u geruisloos door de stad. En parkeren? Dat is geen enkel probleem. Gereedschap, materialen of pakketjes: alles gaat gewoon mee. U bent sneller dan ooit bij klanten en draagt ook nog eens bij aan schoner milieu. Bij Leasefiets regelt u zo’n elektrische bakfiets of stint voor een vast bedrag per maand. Vereenvoudig uw stadsdiensten met de cargobike of cargostint! Lees de uitdaging (en oplossing) van PostNL.

Lease een elektrische bakfiets of stint en ervaar de voordelen:

  • Geen stationwagen of bestelbusje meer nodig
  • Slim vervoer voor een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud, verzekering en 24-uurs pechhulp
  • Bespaar brandstof- en onderhoudskosten
  • Behendiger en sneller in het stadsverkeer
  • Draag bij aan een schoner milieu

Advies op maat

Hét alternatief voor de bestelbus

Bakker of loodgieter; onderhouds- of bezorgdienst. Elke ondernemer wil snel en efficiënt vervoer. Zonder files, zonder parkeerproblemen. In de stad wordt dit steeds lastiger. De cargobike of de cargo-stint is dan een verrassend alternatief voor het bestelbusje. Groen, behendig en oersterk.

Cargo-bike: de ideale vrachtfiets

De cargo-bike is dé ideale vrachtfiets voor in de stad. Zeker nu meer binnensteden autoluw worden. Voor kleine en grote klussen: deze elektrische bakfiets is voor vele toepassingen geschikt. Voeg daar een krachtige elektrische motor aan toe en er staat een vrachtfiets voor u klaar die u snel van a naar b brengt.

Cargo-stint: licht gebouwd voor het zwaardere werk

Veel gereedschap, materiaal of zware pakketjes te vervoeren? De stint is een behendige elektrische bolderwagen met een laadcapaciteit van vierhonderd liter. Als bestuurder  stuurt u snel door het verkeer. Elk pad dat geschikt is voor de fiets, is ook voor de stint begaanbaar. De laadruimte is flexibel in te delen: bijvoorbeeld met lades en gereedschapsvakken.

Vrachtfiets of Cargo-stint leasen?

Voor een vast bedrag per maand beschik je over een cargobike of een cargostint inclusief alle service. Onderhoud, reparaties en de verzekeringen regelt Leasefiets. Is er acuut een reparatie nodig? Dan regelen wij in no time vervangend vervoer. Slim geregeld toch?

Contact

Meer weten over onze stadsdienstoplossingen?

Advies op maat

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden