Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

De zakelijke deelfiets

Meer gezonde kilometers dankzij een fiets op de zaak

Voor de zakelijke afspraak in de binnenstad. Of omdat het weer té mooi is om met de auto naar het werk te komen. Met de zakelijke deelfiets stimuleert u meer gezonde kilometers in uw bedrijf. En door te leasen is zo’n zakelijke deelfiets zo geregeld: voor een vast bedrag per maand, met alle service inbegrepen.

Lease een zakelijke deelfiets en ervaar de voordelen

  • Draag bij aan een betere bereikbaarheid én meer gezonde kilometers
  • Geen omkijken naar onderhoud, reparaties en verzekering
  • Inclusief reserveringssysteem voor werknemers
  • Diefstal-proof dankzij een digitaal fietsslot
  • Keuze uit verschillende leaselooptijden: 12/24/36 maanden
  • Deelfietsen in de huisstijl van uw onderneming

Maak uw bedrijf groener en vitaler

Reken eens uit: hoeveel autoritjes die dagelijks in uw onderneming worden gemaakt, zouden ook prima met de fiets kunnen? En hoeveel autokilometers bespaart u hiermee op jaarbasis? Elke fietstocht is een autorit minder, nietwaar? Met meer fietskilometers draagt u bij aan een schoner milieu, betere bereikbaarheid én vitalere werknemers.

Zakelijke deelfiets: zo werkt het

Meer zakelijke fietskilometers stimuleren kan heel eenvoudig met de zakelijke deelfiets. Dit is een bedrijfsfiets of e-bike die u op één of meerdere vestigingen kunt aanbieden. Deze deelfiets is gekoppeld aan een reserveringssysteem en mobiele applicatie. De gebruiker kan hiermee de beschikbaarheid van de fiets op voorhand inzien, een fiets reserveren en openen met mobiele telefoon. Dit systeem biedt meteen inzage in het gebruik en het aantal zakelijk gereden kilometers.

Diefstal-proof

Gaat u voor voor een e-bike als deelfiets? Dan rusten we die uit met een digitaal fietsslot zodat uw bedrijfsfiets diefstal-proof is. En wilt u op het fietspad laten zien dat uw bedrijf kiest voor bewust vervoer? Voer een deelfiets helemaal uit in de look & feel van uw onderneming. Bekijk ons Branded Bike aanbod.

Zakelijke deelfiets leasen

Goed om te weten dat u via Leasefiets eenvoudig een zakelijke deelfiets regelt. Voor een vast bedrag per maand, fiscaalvriendelijk en zonder dat u er omkijken naar heeft. Dit betekent dat we fietsverzekering, onderhoud én 24-uurs pechdienst voor u regelen.

Contact

Meer weten over onze deelfietssystemen? Vraag onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden