Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

De zakelijke deelfiets

Meer gezonde kilometers dankzij een fiets op de zaak

Voor de zakelijke afspraak in de binnenstad. Of omdat het weer té mooi is om met de auto naar het werk te komen. Met de zakelijke deelfiets stimuleer je meer gezonde kilometers in je bedrijf. En door te leasen regel je zo’n zakelijke deelfiets voor een vast bedrag per maand, met alle service inbegrepen.

Lease een zakelijke deelfiets en ervaar de voordelen

  • Draag bij aan een betere bereikbaarheid én meer gezonde kilometers
  • Geen omkijken naar onderhoud, reparaties en verzekering
  • Inclusief reserveringssysteem voor je werknemers
  • Diefstal-proof dankzij een digitaal fietsslot
  • Keuze uit verschillende leaselooptijden: 12/24/36 maanden
  • Deelfietsen in de huisstijl van jouw onderneming

Maak je bedrijf groener en vitaler

Reken eens uit: hoeveel autoritjes die dagelijks in jouw onderneming worden gemaakt, zouden prima met de fiets kunnen? En hoeveel autokilometers bespaar je hiermee op jaarbasis? Elke fietstocht is een autorit minder, nietwaar? Door meer te fietsen draag je bij aan een schoner milieu, betere bereikbaarheid én vitalere werknemers.

Zakelijke deelfiets: zo werkt het

Meer zakelijke fietskilometers stimuleren in je bedrijf kan heel eenvoudig met een zakelijke deelfiets. Dit is een bedrijfsfiets of e-bike die je op één of meerdere vestigingen kunt aanbieden. Het digitale fietsslot is gekoppeld aan een reserveringssysteem en mobiele applicatie. De gebruiker kan hiermee de beschikbaarheid van de fiets op voorhand inzien, een fiets reserveren en openen met mobiele telefoon. Het digitale fietsslot met applicatie zorgt ervoor dat werknemers gebruik kunnen maken van een deelfiets. Zonder in het bezit te moeten zijn van een sleutelmanagement systeem. Door het management systeem van het welk de gegevens van gebruik meet, verleent inzage voor de beheerder om het gebruik van de zakelijk gereden fietskilometers in te zien.

Diefstal-proof

Ga je voor een e-bike als deelfiets? Dan rusten we die uit met een digitaal fietsslot zodat jouw bedrijfsfiets diefstal-proof is. En wil je op het fietspad laten zien dat jouw bedrijf kiest voor bewust vervoer? Dan kun je die deelfiets helemaal laten uitvoeren in de look & feel van je onderneming. Bekijk ons Branded Bike aanbod.

Zakelijke deelfiets leasen

Goed om te weten dat je via Leasefiets eenvoudig een zakelijke deelfiets regelt. Voor een vast bedrag per maand, fiscaalvriendelijk en zonder dat je er omkijken naar hebt. Dit betekent dat fietsverzekering, onderhoud én 24-uurs pechdienst voor je regelen. En we zorgen natuurlijk voor een fiets waarmee je gezien wilt worden.

Contact

Meer weten over onze deelfietssystemen? Stel je vraag aan onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment