Bestel in 3 stappen uw leasefiets

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Stel uw ideale fiets samen

i
De framemaat is de hoogte van het frame van de fiets in centimeters. Rekenhulp: zo kiest u de juiste framemaat. Lees meer »
i
Maakt u zowel recreatief als voor het woon-werkverkeer intensief gebruik van uw Leasefiets? Bij veelvoorkomende recreatieve fietsritten tussen de 50-100 km of woon-werkafstand van plus 20 km raden wij een accu aan met extra capaciteit. Let op: de capaciteit van uw accu kan afnemen bij zeer regelmatig leegrijden en opladen. Gedurende de looptijd van uw Leasefiets contract is Leasefiets verantwoordelijk voor de accuprestatie, waarbij een gedeelte wordt gedekt door de fabrieksgarantie.
i
Het extra fietsslot heeft een beveiligingsnorm van ART-2 certificering. Woont u in een druk woongebied of stad? Wij raden u aan om naast het standaard ringslot ook altijd gebruik te maken van een tweede, extra ketting- of insteekslot. Lees meer »
i
Leasefiets heeft een inbegrepen, zeer complete fietsverzekering ‘ENRA Optimaal’. Deze verzekering dekt:
  • Diefstalverzekering (werelddekking).
  • Kosten voor schadeherstel aan de fiets (werelddekking).
  • Eigen risico van €35,- als de schade niet te verhalen is op een tegenpartij. Highspeed Pedelecs bedraagt het eigen risico €50,-
  • Ongevallen verzekering (werelddekking).
  • Pechhulp 24/7 (Europese dekking).
  • Rechtsbijstandverzekering (Europese dekking).
i
Bij Leasefiets wordt u volledig ontzorgd wat betreft onderhoud. Het onderhoud verloopt via de aangesloten dealer van Leasefiets en ook de kosten vallen onder het Leasefiets contract. Zo kunt u onbezorgd en met veel gemak gebruik maken van uw Leasefiets!

Uw gegevens

Controleer en bevestig uw bestelling

Uw leasefiets

Specialized Turbo Vado 6.0

Full operational lease
€ 158
Frametype
Framemaat
Kleur
Accu
Extra slot
Extra's

Uw gegevens

Hoe wilt u leasen?
Naam en adres
Contactgegevens
Geboortedatum
IBAN
Bedrijfsnaam
KvK-nummer

EDR check

Wilt u als privé klant een Leasefiets leasen? Een onderdeel van de toetsing is een kredietcheck, hierbij wordt door het EDR uw kredietscore berekend. Op basis van deze score wordt getoetst of u financieel draagkracht heeft om een leasecontract aan te gaan.

Hoe wordt de kredietscore bepaald?

De toetsing wordt uitgevoerd aan de hand van persoonlijke gegevens die worden opgevraagd door het EDR. U ontvangt een link in uw mailbox (van het opgegeven e-mailadres bij de Leasefiets aanvraag). Via deze link kunt u inloggen om toestemming te geven aan het uitwisselen van de persoonlijke gegevens met het EDR. Op basis van deze gegevens bepaalt de EDR-adviseur u een negatief of positief advies. Van de uitkomst ontvangt u in beide gevallen een e-mail.

Ik ben op zoek naar:

Privé leasen Zakelijk leasen

Uw leasefiets

Specialized Turbo Vado 6.0

specialized_vado_heren_rood

Full operational lease

  • Onderhoud, reparatie en pechhulp
  • Verzekering
  • 36 maanden looptijd

Opties en voorkeuren

Looptijd
Frametype
Framemaat
Kleur
Accu
Extra slot
Totaal per maand

inclusief btw

of per maand exclusief btw
Totaal per maand

exclusief btw

of per maand inclusief btw

Bel mij terug