Wilt u ook leasefietsen inzetten?

Het is niet voor iedereen weggelegd om in een keer een dure (elektrische) fiets aan te schaffen. Met Leasefiets kan de klant voor een vast bedrag per maand fietsen op zijn droomfiets én hij wordt volledig ontzorgd!

Én voor u kan het nieuwe klanten opleveren. Als wij een lease aanvraag hebben zoeken wij namelijk de dichtstbijzijnde fietsdealer in ons netwerk bij het adres van de klant om de fiets te leveren. Dankzij het FOS (Fiets Onderhoud Systeem) heeft u zo min mogelijk administratieve last en wordt uw factuur zeer snel betaald.

Leaseprijs berekenen

Als aangesloten dealer heeft u toegang tot onze dealerlogin. Hiermee kunt u gebruik maken van de online calculator om een offerte te maken. Heeft een klant interesse in het leasen van een fiets? Vul de leasevorm (zakelijk of privé), fietsgegevens en de looptijd in en u kunt meteen de klant informeren over de maandelijkse leaseprijs van de fiets die bij u in de winkel staat. Geïnteresseerd? Doe de aanvraag en wij werken het verder voor u uit!

Gezond, groen en perfect geregeld

Een fiets leasen voor een vast bedrag per maand. Altijd inclusief:

  • Fietsverzekering
  • Opzittendenverzekering
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • 24-uurs pechhulp

Merkonafhankelijk

Bijna alle fietsen nemen wij in de lease. Voorwaarde van elektrische fietsen is minimaal een accu van 400 Wh. Verder zijn wij merkonafhankelijk en nemen wij allerlei soorten fietsen in de lease; van bezorgfiets tot racefiets van elektrische bakfiets tot hi-speedbikes.

Privé en zakelijk lease

Een fiets leasen kan zowel zakelijk als privé. Een offerte maken voor de fiets bij u in de winkel kan met de online calculator in de dealerlogin. Privé klanten kan via deze weg een leaseovereenkomst aangaan. Onze mobiliteitsexperts ondersteunen u graag met zakelijke klanten. Zakelijke klanten nemen geregeld meerdere fietsen af en kunnen wij voorzien in informatie over fiscale voordelen.

Leasefietsdealer worden?

Meer dan 1500 fietsdealers gingen u voor. Hiermee heeft Leasefiets een landelijke dekking. Wilt u zich ook aansluiten? Meld u aan en wij nemen contact met u op!

 

dealerplattegrond leasefiets

 

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden