Werknemer

Met een beetje hulp van uw werkgever rijdt u een e-bike (of andere fiets) voor een vast bedrag per maand. Met alle service inbegrepen. Hoe fijn is dat?

leasefiets werknemer

Bekijk ons aanbod

 

Voordelen als werknemer

Onze leasefietsen hebben een full operational lease contract (m.u.v. racefiets en moutainbike). Dit is inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen en 24-uurs pechhulp.

  • Splinternieuwe fiets voor een vast bedrag per maand
  • Fiscaalvriendelijke oplossingen
  • Frisse start van de werkdag
  • Geen files en parkeerproblemen
  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uur pechhulp
  • Keuze uit een ruim aanbod aan fietsen: van e-bike, HI-Speed elektrische fiets tot sportfietsen

Meer informatie? Bekijk de video voor werknemers:

Fiets van de zaak

Een fiets van de zaak is een stuk aantrekkelijker geworden door de 7% bijtellingsregeling. De leasefiets kunt u zowel voor privé als woon-werkverkeer gebruiken. Jaarlijks betaalt u 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs (fiscale waarde) van de leasefiets. Let op! In de media wordt veel gecommuniceerd met ‘een fiets voor de zaak voor maar 6,- euro per maand‘. Dit zijn alleen de bijtellingskosten. Hier is het leasebedrag nog niet bij inbegrepen. Lees meer over de bijtelling van een leasefiets.

Wilt u de fiets alleen voor woon-werkverkeer gebruiken? Hou er dan rekening mee dat u niet meer in aanmerking komt voor een reiskostenvergoeding. Een combinatie van privé met woon-werkverkeer kan betekenen dat u nog wél reiskostenvergoeding ontvangt. Lees meer over fiets van de zaak voor u als werknemer.

Bekijk ons aanbod

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden