Dolly bakfiets family

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Dolly bakfiets is met zijn lichte gewicht en soepele rijeigenschappen de perfecte bakfiets. Door de sterke Bafang middenmotor met grote accucapaciteit van 600 Wh, zijn langere afstanden een genot op de Dolly. Kies zelf de kleurencombinatie uit vijf framekleuren en elf bakkleuren. De Dolly bakfiets kunt u uitbreiden met maxicosi houder en een regentent. Wilt u ook deze bakfiets leasen?

Dolly Bakfiets maakt Nederlandse topkwaliteit elektrische bakfietsen voor zorgeloos bakfietsplezier. Sinds 2011 wordt Dolly compleet in Nederland geproduceerd. Een Dolly zorgt voor vrijheid en heerlijke woon-crèche-werk-crèche-supermarkt-woon ritjes. Daarnaast betekent een Dolly meestal een auto minder op de weg. Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al 10 jaar in beweging met de unieke service aan huis.

Een bakfiets vraagt vaak om zware belading en dan kunt u wel wat hulp gebruiken heuveltje op en wind tegen. De sterke, stabiele, midden-motor van Bafang, zorgt ervoor dat u iedere berg met belading makkelijk beklimt. Bafang is één van de grootste e-bike motor fabrikanten ter wereld, die ook door veel andere bekende fietsmerken gebruiken. Iedere Dolly wordt altijd met een flinke batterij van 600Wh afgeleverd.

Om comfortabel te kunnen stoppen, is er gekozen voor fijne, sterke hydraulische schijfremmen. Die remmen het best. De Dolly wordt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd.

Bakfiets leasen

Uiteraard kunt u deze bakfiets ook zelf leasen. Privé of zakelijk lease. Wilt u nog meer informatie over deze fiets? Neem contact met ons op! Al overtuigd? Dan kunt u meteen de lease aanvraag doen.

 

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
600 Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bafang M400
Kleur
Frame: zwart, oranje, lichtblauw, donkerblauw, zilver. Bak: felgroen, lichtgroen, donkergroen, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, bruin, creme, lichtblauw, donkerblauw, roze
Soort rem
Hydraulische schijfremmen Tektro HD-T285L
Merk display
Bafang
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease