Werknemer op de leasefiets

Als werknemer rijdt u met een beetje hulp van uw werkgever al een e-bike (of andere fiets) voor een vast bedrag per maand. Met alle service inbegrepen. Hoe fijn is dat?

Bekijk de Leasefiets brochure

Leasefiets werknemer

Bekijk ons aanbod

Liever een proefritje maken? Ga naar een fietsdealer en zoek uw droomfiets uit, de dealer stuurt een offerte per mail, hierna komt u met ons in contact.

Voordelen als werknemer

Onze leasefietsen hebben een full operational lease contract (m.u.v. racefiets en moutainbike). Dit is inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen en 24-uurs pechhulp.

  • Splinternieuwe fiets voor een vast bedrag per maand
  • Fiscaalvriendelijke oplossingen
  • Frisse start van de werkdag
  • Geen files en parkeerproblemen
  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uur pechhulp
  • Keuze uit een ruim aanbod aan fietsen: van e-bike, hi-speed bike tot sportfietsen

Fiets van de zaak

Een fiets van de zaak is een stuk aantrekkelijker geworden door de 7% bijtellingsregeling. De leasefiets kunt u zowel voor privé als woon-werkverkeer gebruiken. Jaarlijks betaalt u 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs (fiscale waarde) van de leasefiets. Let op! In de media wordt veel gecommuniceerd met ‘een fiets voor de zaak voor maar 6,- euro per maand‘. Dit zijn alleen de bijtellingskosten. Hier is het leasebedrag nog niet bij inbegrepen. Lees meer over de bijtelling van een leasefiets.

Wilt u de fiets alleen voor woon-werkverkeer gebruiken? Hou er dan rekening mee dat u niet meer in aanmerking komt voor een reiskostenvergoeding. Een combinatie van privé met woon-werkverkeer kan betekenen dat u nog wél reiskostenvergoeding ontvangt. Lees meer over fiets van de zaak voor u als werknemer.

Bekijk ons aanbod

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden