Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Fiets leasen voor werknemers

Zorg voor meer gezonde kilometers en vitale werknemers

Als werkgever wilt u werknemers zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om de fiets te stimuleren. Door meer te fietsen, trappen werknemers zichzelf gezonder. En ze dragen bij aan een schoner milieu. Met een Leasefiets van óf via de zaak geeft u werknemers alvast een (fiscaalvriendelijk) duwtje in rug. Wilt u ook meer medewerkers op de fiets?

Een leasefiets voor werknemers, de voordelen:

  • Zorg voor meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
  • Stimuleer fietsen door bij te dragen in de leasekosten
  • Maak een goede fiets bereikbaar voor een vast laag maandbedrag
  • Maar gebruik van fiscaalvriendelijke leasevarianten
  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uur pechdienst.
  • Keuze uit een ruim aanbod aan fietsen: van e-bike tot sportfietsen

Vraag direct een offerte aan

Met Leasefiets op weg naar een vitaal bedrijf

Dankzij de e-bike wordt fietsen steeds populairder. Ook voor langere forensafstanden zijn mensen bereid om de auto te laten staan. Positief, want door meer fietskilometers te maken, zitten medewerkers beter in hun vel en zijn ze minder vaak ziek. En minder autokilometers betekent minder Co2-uitstoot. Kortom, alle reden om ervoor te zorgen dat uw werknemers vaker de fiets pakken.

Elektrische fiets leasen voor medewerkers

Een nieuwe fiets is een flinke investering. Zeker als het om een e-bike of hi-speed bike gaat. Dit maakt leasen zo aantrekkelijk. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Dit is inclusief onderhoud, verzekeringen en pechhulp. Zo’n leasefiets wordt helemaal interessant (ook fiscaal gezien) wanneer u als werkgever bijdraagt in de kosten. Bijvoorbeeld door werknemers te laten kiezen tussen een kilometervergoeding of een leasefiets.

Leasefiets werkgever

Altijd een passende leasevariant

Van de zaak of via de zaak? Goed om te weten dat Leasefiets altijd een passende leasevariant biedt. En via Leasefiets biedt u werknemers keuze uit een breed aanbod aan leasefietsen: van e-bikes, stadsfietsen tot hi-speed bikes. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw werknemer geen omkijken heeft naar onderhoud, reparaties of verzekeringen.

Vraag een offerte aan

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden