Over Leasefiets

Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen. Met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden.

De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd.

Bij Leasefiets bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende lease-oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk onze brochure!

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Anniek Woldman

Medewerker binnendienst

Anniek Woldman

Medewerker binnendienst

Mijn naam is Anniek Woldman, sinds juli 2020 ben ik bij Friesland Lease begonnen als stagiaire bij het Leasefiets team. Na mijn stage ben ik parttime aan het werk gegaan als binnendienst medewerkster, dit doe ik naast mijn opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen. Als Groningse voel ik mij erg thuis in dit Friese bedrijf. Ik vind het fijn om mensen te helpen en mee te denken in oplossingen. Ik heb tot nu toe al veel mogen leren bij Friesland Lease en ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om te werken bij dit bedrijf.
Het werk is dynamisch omdat ik elke dag verschillende werkzaamheden doe, dit vind ik erg prettig en blijf ik het werk boeiend vinden.

Sluiten

Danaë Tsagarakis

Projectleider Piaggio E-Bike & Privé Leaseadviseur

Danaë Tsagarakis

Projectleider Piaggio E-Bike & Privé Leaseadviseur
(0512) - 38 40 60

Welkom! Mijn naam is Danaë Tsagarakis, geboren en getogen in het mooie Sneek. Sinds 2 maart 2020 ben ik gestart bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Hiervoor heb ik ruim 16 jaar gewerkt bij een Field Marketing Bureau en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dat vond ik bij Friesland Lease. Echter doordat Corona zijn intrede deed in Nederland én ik net gestart was in mijn functie als Privé Leaseadviseur ben ik daarnaast ook aan de slag gegaan bij Leasefiets. Ik vervul binnen deze organisatie dus een duo-functie. Binnen Leasefiets ben ik Projectleider Piaggio E-Bike en zorg ik ook hierin voor een A tot Z traject, van samen met de dealer zorgen dat de Piaggio E-Bike gereed is voor aflevering/transport tot aan het eerste contact met de klant voor een Piaggio en uiteraard alles wat daarbij komt kijken. Een erg dynamische functie waar ik goed mijn ei in kwijt kan.

In mijn privé tijd ben ik moeder van drie kinderen en heb ik teveel interesses. Van gezellig met vrienden uit eten gaan tot aan het theater bezoeken met mijn moeder. Van skiën in de winter tot aan varen met de boot in de zomer. Doordat je een gezin van vijf bent, moet er ook thuis veel gepland worden en dat doe ik dan ook graag. Laat mij de weekenden maar vullen met leuke dingen, dat komt wel goed!

Dus wilt u meer weten over de + van Privé Lease bij Friesland Lease of heb ik uw interesse gewekt in een Piaggio? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op en ik informeer u graag naar de mogelijkheden. Tot snel.

Sluiten

Gilbert Hageman

Manager Prive Lease en Leasefiets

Gilbert Hageman

Manager Prive Lease en Leasefiets

Sinds april 2016 mag ik werkzaam zijn voor dit mooie b(l)oeiende bedrijf. In eerste instantie om Privé Lease op te zetten, passend bij Friesland Lease. Wij noemen dat “De zekerheden van Privé Lease met de + van Friesland Lease” waarbij wij voor zowel auto’s als fietsen de beste voorwaarden hebben. Sinds oktober 2017 ben ik ook projectleider van ONS project waarin wij het huidige ERP systeem inclusief nieuwe klanten- en dealerportalen en apps gaan opzetten. De naam is bewust gekozen, aangezien alle medewerkers van Friesland Lease betrokken zijn bij het project.

Privé ben ik actief als hockeycoach voor het team van mijn oudste dochter en regelmatig spelbegeleider voor het hockeyteam van mijn jongste dochter. Ik ben getrouwd met een ondernemende vrouw die naast 2 eigen praktijken ook in het onderwijs werkzaam is. Ook maak ik graag grote wandelingen met mijn labrador Saar. We wonen aan het water en kunnen daardoor met mooi weer lekker varen vanaf huis, heerlijk om na het werk met het gezin te varen en onderweg ergens even lekker te eten.

Wilt u een keer kennis maken? Bel of mail mij dan gerust en ik kom graag een keer bij u langs.

Sluiten

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Henk Bos

Specialist Leasefiets
(0512) 74 82 11

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per oktober 2016 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Hilde Blom

Medewerker binnendienst

Hilde Blom

Medewerker binnendienst
(0512) - 38 40 60

Even voorstellen: Mijn naam is Hilde Blom. Geboren en opgegroeid in Drachten. Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. De sfeer tussen collega’s onderling en het familie gevoel binnen dit bedrijf, zorgden ervoor dat ik me al snel thuis voelde.

Als binnendienst medewerker heb ik veel contact met klanten. Na zeven jaar ervaring als medewerker in de horeca, weet ik dat persoonlijke aandacht hét verschil kan maken. Ik hoop dat onze klanten dit herkennen en ook zo mogen ervaren in het contact met mij en mijn collega’s van Leasefiets.

Sluiten

Hylke van der Meer

Specialist Leasefiets

Hylke van der Meer

Specialist Leasefiets

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik ben geboren in Drachten. Per april 2018 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

Vanaf mijn 15e ben ik al werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen met een vakantiebaantje en dit is uitgegroeid tot monteur en verkoper van fietsen. Als Nederlander fiets ik natuurlijk veel, ook op sportief gebied! Al vanaf een jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en doe ik zomers aan wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche volg ik altijd op de voet. Fascinerend vind ik het!

Met mijn uitgebreide kennis en ervaringen in de fietsenbranche kan ik u een goed advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Lars Dekker

Accountmanager Leasefiets

Lars Dekker

Accountmanager Leasefiets

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). In maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd.

In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.
De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakte het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt.

In 2016 begon Leasefiets zo groot te worden dat de werkzaamheden niet meer te combineren waren met de auto lease, vandaar dat er een apart team is opgericht voor leasefiets en hebben we nu meer dan 10.000 leasefiets contracten. Inmiddels ben ik mogen doorgroeien naar een buitendienst functie als Accountmanager Leasefiets waar ik mezelf enorm kan in ontwikkelen.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en sla ik de 3e helft niet over!

Sluiten

Maarten van Binsbergen

Maarten van Binsbergen

Mijn naam is Maarten van Binsbergen geboren en getogen in Dieren, maar in 2018 verhuist naar Friesland. Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als technisch specialist voor Friesland lease. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende tweewielerzaken, hier heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen.

Ondertussen ben ik alweer een tijdje werkzaam binnen het team. De diversiteit, persoonlijk contact en hulpvragen die klanten hebben maken het dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Tevens ervaar ik de werksfeer als zeer prettig en ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk!.

Heeft u een hulpvraag? Samen werken we aan echte oplossingen!

Sluiten

Marie-Christine Hermsen

Accountmanager Leasefiets

Marie-Christine Hermsen

Accountmanager Leasefiets

Even een korte voorstelronde: mijn naam is Marie-Christine. Geen geboren Friezin, maar van oorsprong een Betuws meisje. Opgegroeid in een ondernemersgezin. In 2018 in Friesland neergestreken om er nooit meer weg te willen en niet lang daarna gestart bij Friesland Lease.

In mijn huidige rol als Accountmanager Leasefiets werk ik dagelijks samen met mijn energieke collega’s om de groeiende groep relaties, de aarde en onszelf gezond te houden. Vanuit de overtuiging dat fietsen de oplossing biedt voor toekomstig stadsvervoer, parkeerproblematiek en vitaliteit! Vitaliteit is ook in mijn persoonlijke leven belangrijk, zowel mentaal als fysiek! Ik daag mezelf graag uit op sportief gebied, voornamelijk met stevige krachttrainingen. Ik zie mezelf graag vaker op de fiets, net als vroeger, maar naast mijn werk voor Leasefiets, krachttrainingen, paardrijden, hardlopen, yoga en de verzorging van mijn 4 honden en 2 paarden zou ik wel eens willen dat een dag meer uren had… Je kan als mens misschien niet alles, maar wel veel als je jezelf en je omgeving uitdaagt het meeste uit elk moment te halen.

Ik ben mijn carrière begonnen in Assurantiën en heb bij ziekte en overlijden van mijn vader 9 jaar zijn verzekeringsbedrijf gerund. Nadat ik het bedrijf verkocht heb, ben ik in leasing gestapt en heb ik voor een aantal grote namen gewerkt in de Automotive.

Mijn favoriete quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

 

Sluiten

Marije Hellinga

Leaseadviseur Leasefiets

Marije Hellinga

Leaseadviseur Leasefiets

Mijn naam is Marije Hellinga, ik ben geboren en getogen in Drachten. Ik werk sinds april 2018 voor Friesland Lease. Ik ben begonnen als receptioniste en kreeg na een paar maand de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als binnendienst medewerker contract beheer.

Ondertussen ben ik fulltime aan het werk als Binnendienst Medewerker bij het Leasefiets team. Dankzij de afwisselende werkzaamheden en het persoonlijke contact met klanten heb ik veel plezier in mijn werk. Ook de behulpzame collega’s en goede sfeer op de werkvloer zorgen ervoor dat ik graag naar het werk ga!

 

Sluiten

Menno Kooistra

Leaseadviseur Leasefiets

Menno Kooistra

Leaseadviseur Leasefiets

Mijn naam is Menno Kooistra ik ben geboren en getogen in Drachten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en leuke dingen doen met mijn familie. Sinds juli 2019 ben ik werkzaam voor Friesland Lease in het team Leasefiets.
De prettige werksfeer en de afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Iets wat ik erg belangrijk vind! Samen met mijn enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag volledig in voor onze klanten en zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. Kortom: Friesland Lease is een mooi bedrijf om voor te mogen werken.

Sluiten

Minke van der Heide

Leaseadviseur Leasefiets

Minke van der Heide

Leaseadviseur Leasefiets

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Sluiten

Mirjam Stoop

Procesmanager online

Mirjam Stoop

Procesmanager online

Sinds december 2019 werk ik bij Friesland Lease en richt ik mij voornamelijk op Leasefiets. Ik ben vooral bezig met doorontwikkeling van onze online zichtbaarheid. Communicatie- en marketingkansen pak ik graag aan! Er is veel vrijheid en ruimte voor initiatief bij Friesland Lease. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid werkt erg prettig! Mijn parttime werkdagen zijn zeer afwisselend en ik heb voor de komende tijd voldoende uitdaging. Na(ast) het werk haal ik veel energie uit leuke dingen doen met vrienden, familie en ons gezin. Zoals festivals, weekendjes weg, lekker uiteten of een goed boek lezen.

Sluiten

Reinier Boxum

Teamleider Leasefiets

Reinier Boxum

Teamleider Leasefiets

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke als de privé klant.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer en daarna kort in dienst bij de ING. Ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissiewerk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. Onze favoriete bestemming is Frankrijk. Ook hebben wij bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit. Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk en hoop dat nog jaren te gaan doen.

Sluiten

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst Leasefiets

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst Leasefiets

Sinds januari 2018 ben ik als receptioniste begonnen bij Friesland Lease. Eind mei 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets.

Ik ben erg blij dat ik het team van Friesland Lease mag versterken. De sfeer tussen collega’s en de manier van werken past precies bij mij; betrokken en denken in mogelijkheden! Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga!

Sluiten
Geen dealers gevonden