Jan Baljeu - Friesland Lease

Jan Baljeu – Directeur

Over Leasefiets

Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen. Met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden.

De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd.

Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende lease-oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk de online brochure hier!

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per 1 oktober 2016 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Hylke van der Meer

Specialist Leasefiets

Hylke van der Meer

Specialist Leasefiets

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik geboren in Drachten. Per 11 April 2018 ben ik werkzaam als Leasefiets medewerker bij Friesland Lease.

Vanaf mijn 15 levensjaar actief met fietsen begonnen als een vakantiebaan en dit verder uitgewerkt tot volledig monteur en verkoper van fietsen. Fietsen heb ik zelf van jongs af aan gedaan en dan met name op sportief gebied . Al vanaf jonge leeftijd ben ik mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en zomers het wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche vind ik leuk en fascinerend om te volgen.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een weloverwogen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Lars Dekker

Accountmanager

Lars Dekker

Accountmanager

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). Sinds maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd. In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.

De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakt het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt. De vrijheid die je als medewerker van Friesland Lease krijgt zorgt ervoor dat ik mezelf kan ontwikkelen op het gebied leasing en zodoende duurzame relaties opbouw met klanten.

Van jongs af aan ben ik een enorme autoliefhebber geweest, vandaar mijn keuze om de opleiding IVA Driebergen te gaan doen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en kan ik de 3e helft ook altijd waarderen.

Sluiten

Marie-Christine Porte

Accountmanager Leasefiets

Marie-Christine Porte

Accountmanager Leasefiets

Even een korte voorstelronde: mijn naam is Marie-Christine. Geen geboren Friezin, maar van oorsprong een Betuws meisje. Opgegroeid in een ondernemersgezin. In 2018 in Friesland neergestreken om er nooit meer weg te willen en niet lang daarna mogen starten bij Friesland Lease.

In mijn huidige rol als Accountmanager Leasefiets werk ik dagelijks samen met mijn energieke collega’s om de groeiende groep relaties, de aarde en onszelf gezond houden. Vanuit de overtuiging dat fietsen de oplossing is voor toekomstig stadsvervoer, parkeerproblematiek en zorgt voor vitaliteit! Vitaliteit is ook in mijn persoonlijke leven belangrijk, zowel mentaal als fysiek! Ik daag mezelf graag uit op sportief gebied, voornamelijk met stevige krachttrainingen. Ik zie mezelf graag vaker op de fiets, net als vroeger, maar naast mijn werk voor Leasefiets, krachttrainingen, paardrijden, hardlopen, yoga en de verzorging van mijn 3 honden en 2 paarden zou ik wel eens willen dat een dag meer uren had… Je kan als mens misschien niet alles, maar wel heel veel gedaan als je jezelf en je omgeving uitdaagt het meeste uit elk moment te halen.

Ik ben mijn carrière begonnen in Assurantiën, en heb bij ziekte en overlijden van mijn vader 9 jaar zijn verzekeringsbedrijf gerund. Nadat ik het bedrijf verkocht heb ben ik in leasing gestapt en heb ik voor een aantal grote namen gewerkt in de Automotive.

Mijn favoriete quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

 

Sluiten

Marije Hellinga

Medewerker binnendienst Leasefiets

Marije Hellinga

Medewerker binnendienst Leasefiets

Mijn naam is Marije Hellinga, ik ben geboren en getogen in Drachten. Ik werk sinds april 2018 voor Friesland Lease. Ik ben begonnen als receptioniste en kreeg na een paar maand de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als binnendienst medewerker contract beheer.

Ondertussen ben ik fulltime aan het werk als contract beheerder bij het fiets team. Dankzij de afwisselende werkzaamheden en het persoonlijke contact met klanten heb ik veel plezier in mijn werk ook de behulpzame collega’s en goede sfeer op de werkvloer zorgen ervoor dat ik graag naar het werk ga!

 

Sluiten

Minke van der Heide

Leaseadviseur

Minke van der Heide

Leaseadviseur

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling leasefiets. Met deze nieuwe uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Sluiten

Reinier Boxum

Teamleider klantenteam binnendienst Leasefiets

Reinier Boxum

Teamleider klantenteam binnendienst Leasefiets

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Lease Fiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke- als de privé markt.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer, en daarna kort in dienst bij de ING. ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen hier, en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissie werk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. We vinden het dan fijn om richting Frankrijk te gaan. Ook hebben bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit.

Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk, en hoop dat nog jaren te gaan doen.

Sluiten

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst Leasefiets

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst Leasefiets

Sinds januari 2018 ben ik als receptioniste begonnen bij Friesland Lease. Eind mei heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets.

Ik ben erg blij dat ik het team van Friesland Lease mag versterken. De sfeer tussen collega’s en de manier van werken past precies bij mij; betrokken en denken in mogelijkheden!
Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga!

Sluiten