Jan Baljeu - Friesland Lease

Jan Baljeu – Directeur

In een wereld waar gezond maar ook milieubewust leven steeds belangrijker wordt, hadden we binnen Friesland Lease het idee dat de fiets in Nederland een onmisbaar onderdeel zou gaan worden van (zakelijke) mobiliteit. Daarom zijn we super trots dat de startup binnen ons bedrijf uitgegroeid is tot een volwaardige business unit. BOVAG Leasefiets is namelijk de eerste die leasefietsen aanbiedt in Nederland. Wij zijn onderdeel van Friesland Lease en zijn innovatief, duurzaam en ondernemend.

Voor onze klanten zijn wij een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe het duurzaam anders kan. Dit is verbonden aan de vijf waarden van Friesland Lease:

  • Open en eerlijk
  • Hart voor elkaar
  • De wil om te winnen
  • Nuchtere vooruitdenkers
  • Ongewoon actief

Regel het direct:

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per 1 oktober 2016 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Lars Dekker

Specialist Leasefiets

Lars Dekker

Specialist Leasefiets

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). Sinds maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd. In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.

De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakt het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt. De vrijheid die je als medewerker van Friesland Lease krijgt zorgt ervoor dat ik mezelf kan ontwikkelen op het gebied leasing en zodoende duurzame relaties opbouw met klanten.

Van jongs af aan ben ik een enorme autoliefhebber geweest, vandaar mijn keuze om de opleiding IVA Driebergen te gaan doen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en kan ik de 3e helft ook altijd waarderen.

Sluiten

Marjanne van Uem-Swart

Medewerker Binnendienst

Marjanne van Uem-Swart

Medewerker Binnendienst

Ik ben alweer bijna 12 jaar werkzaam voor Friesland Lease. Ik ben werkzaam op de binnendienst en mijn werkzaamheden zijn afwisselend en divers. Dat maakt werken bij Friesland Lease leuk.

Verder ben ik getrouwd en we hebben samen 2 dochters. Ze zijn 6 en 3 jaar oud.

Daarnaast vind ik het fijn om in mijn vrije tijd te sporten, ik doe aan basketbal (nu recreatief) en speel graag een potje tennis en verder onderhoud ik graag mijn sociale contacten met vrienden/familie en hou ervan om leuke dingen te doen.

Sluiten

Peter Storm

Manager Leasefiets

Peter Storm

Manager Leasefiets

Na twintig jaar in de autoverkoop te hebben gezeten, waarvan de laatste 9 jaar bij Audi, heb ik de overstap gemaakt naar de leukste leasemaatschappij van Nederland. Mijn functie is accountmanager en ik ben verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Friesland Lease streeft naar innovatie, onderscheid en direct klantencontact. Dit zijn juist mijn sterke eigenschappen!

Ik kan mijzelf typeren als een gedreven, vernieuwend en sociaal persoon. De wereld verandert snel en dat is voor mij altijd een drijfveer om de concurrent voor te zijn. Dan denk ik hierbij ook aan de e-bikes en e-scooters. Het is toch geweldig dat wij dit kunnen aanbieden in ons mobiliteitsaanbod!

Verder mijn privésituatie. Ik ben getrouwd met een hele lieve vrouw en dat is Marjella. We hebben twee prachtige kinderen Joia en Raffaelo. Ik hecht heel veel waarde aan mijn gezin en probeer er ook zoveel mogelijk voor hen te zijn.

Mijn hobby’s zijn wielrennen, skiën en wandelen. Graag kom ik bij u langs om nader kennis te maken.

Sluiten

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Het duurzame aspect van rijden op een elektrische fiets spreekt mij enorm aan. Ik schrok echter nogal van de hoge aanschafwaarde en onderhoudskosten die op de loer liggen. Dankzij BOVAG Leasefiets hoef ik mij daar totaal geen zorgen om te maken: ik betaal een vast laag bedrag per maand, en ben daarmee altijd gegarandeerd van mijn mobiliteit. Gewoon top!