Over Leasefiets

Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen. Met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden.

De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd.

Bij Leasefiets bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende mobiliteitsoplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease. Wij zijn nu al bezig met de dag van morgen. Daarom hebben wij al vroeg geïnvesteerd in duurzame mobiliteit.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk onze brochure!

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Hendrika Overzet

Medewerker binnendienst

Hendrika Overzet

Medewerker binnendienst

Hoi, ik ben Hendrika Overzet en sinds augustus 2021 werkzaam bij deze leuke werkgever. Ik heb 32 jaar bij de Rabobank gewerkt en nu dus bij Friesland lease.
Eerst bij de receptie en sinds januari bij de binnendienst van Leasefiets. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Leuk werk en niet onbelangrijk ontzettend leuke collega’s.

Als binnendienst medewerker verstuur ik oa de contracten, bestel de fietsen en beantwoord vragen van klanten die binnenkomen via de mail of telefoon. Heel afwisselend en daardoor leuk om te doen.

Sluiten

Henk Bos

Verkoop & remarketing

Henk Bos

Verkoop & remarketing

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per oktober 2016 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Hilde Blom

Medewerker binnendienst

Hilde Blom

Medewerker binnendienst

Even voorstellen: Mijn naam is Hilde Blom. Geboren en opgegroeid in Drachten. Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. De sfeer tussen collega’s onderling en het familie gevoel binnen dit bedrijf, zorgden ervoor dat ik me al snel thuis voelde.

Als binnendienst medewerker heb ik veel contact met klanten. Na zeven jaar ervaring als medewerker in de horeca, weet ik dat persoonlijke aandacht hét verschil kan maken. Ik hoop dat onze klanten dit herkennen en ook zo mogen ervaren in het contact met mij en mijn collega’s van Leasefiets.

Sluiten

Hylke van der Meer

Mobiliteitsexpert

Hylke van der Meer

Mobiliteitsexpert

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik ben geboren in Drachten. Per april 2018 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

Vanaf mijn 15e ben ik al werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen met een vakantiebaantje en dit is uitgegroeid tot monteur en verkoper van fietsen. Als Nederlander fiets ik natuurlijk veel, ook op sportief gebied! Al vanaf een jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en doe ik zomers aan wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche volg ik altijd op de voet. Fascinerend vind ik het!

Met mijn uitgebreide kennis en ervaringen in de fietsenbranche kan ik u een goed advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Jorrit Wijbenga. Ik ben geboren en getogen in Sneek. Per 1 september 2021 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur voor de zakelijke markt.

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk saleswerkzaamheden verricht bij verschillende bedrijven. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Friesland Lease! Ik haal energie uit persoonlijk contact met mensen, afwisselende werkzaamheden en een prettige werksfeer. Dit heb ik tot nu toe al mogen ervaren! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en leuke dingen doen met familie/vrienden.

Sluiten

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). In maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd.

In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.
De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakte het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt.

In 2016 begon Leasefiets zo groot te worden dat de werkzaamheden niet meer te combineren waren met de auto lease, vandaar dat er een apart team is opgericht voor leasefiets en hebben we nu meer dan 10.000 leasefiets contracten. Inmiddels ben ik mogen doorgroeien naar een buitendienst functie als Accountmanager Leasefiets waar ik mezelf enorm kan in ontwikkelen.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en sla ik de 3e helft niet over!

Sluiten

Lianne de Jong

Mobiliteitsadviseur

Lianne de Jong

Mobiliteitsadviseur

Even voorstellen! Mijn naam is Lianne de Jong, woonachtig in Drachten en sinds augustus 2023 ben ik werkzaam voor Leasefiets. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de verkoop van verschillende producten en diensten, het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij Leasefiets. Je kan bij mij terecht voor een privé Leasefiets op maandag, dinsdag en vrijdag. Ik bied graag goede oplossingen, een luisterend oor en natuurlijk: Een mooie fiets. Neem vooral contact op, als ik je daarmee van dienst kan zijn.

Sluiten

Maarten van Binsbergen

Technisch specialist

Maarten van Binsbergen

Technisch specialist

Mijn naam is Maarten van Binsbergen geboren en getogen in Dieren, maar in 2018 verhuist naar Friesland. Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als technisch specialist voor Friesland lease. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende tweewielerzaken, hier heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen.

Ondertussen ben ik alweer een tijdje werkzaam binnen het team. De diversiteit, persoonlijk contact en hulpvragen die klanten hebben maken het dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Tevens ervaar ik de werksfeer als zeer prettig en ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk!.

Heeft u een hulpvraag? Samen werken we aan echte oplossingen!

Sluiten

Madelon Dekker

Medewerker binnendienst

Madelon Dekker

Medewerker binnendienst

Hallo, ik ben Madelon Dekker. Geboren in Flevoland en in 2010 verhuist naar Friesland.
Sinds eind augustus 2021 werk ik bij Friesland lease op de afdeling Leasefiets binnendienst. Ik was opzoek naar meer afwisseling, en toen ik de vacature binnendienst medewerker voorbij zag komen werd ik gelijk enthousiast. De afwisseling in het werk, het team en Friesland Lease zelf zorgde ervoor dat ik mij al snel op mijn plek voelde.

Binnen Friesland Lease hoop ik lang mijn steentje bij te kunnen dragen aan goed contact met onze klanten en een soepel verloop van het hele proces van het leasen van een fiets. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan, lekker een dagje weg bijvoorbeeld. maar af en toe een dagje niks is natuurlijk ook fijn.

Sluiten

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Marco Biegel, geboren en getogen in Akkrum, maar sinds een paar maandjes woonachtig in Leeuwarden. Na 3 jaar in de Retail branche te hebben gewerkt ben ik sinds mei 2022 met veel plezier werkzaam bij Friesland Lease, wat ik combineer met een hbo-studie.

In mijn vrije tijd voetbal ik in het eerste elftal van FVC en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden. Ook fitness ik graag en sla ik graag een balletje tijdens een potje padel. Ik kijk er erg naar uit om mezelf de komende tijd bij Friesland Lease te mogen ontwikkelen!

Sluiten

Marieke Veldkamp

Mobiliteitsexpert

Marieke Veldkamp

Mobiliteitsexpert

Sindskort mag ik onderdeel zijn van dit team bij Leasefiets. Het is een jong, professioneel, vooruitstrevend team waar vooral veel kennis van de leasemarkt zit. Met mijn dik 20 jaar ervaring in de fietsenbranche hoop ik hierop een mooie aanvulling te zijn. Ik heb hiervoor gewerkt bij Accell Nederland en daar veel kennis op gedaan over het product fiets en de branche op zich. Daarna nog een paar jaar mogen werken bij Cyclovriend en daar vooral de markt leren kennen van uit de ogen van de retailer en de consument.

Ik zie nu een mooie ontwikkeling dat steeds meer bedrijven de fiets zien als de mobiliteitsoplossing. Wij geven hierover dan ook graag advies over bijvoorbeeld het inzetten van een cargobike, deelfiets, bezorgfiets. En natuurlijk de fiets van de zaak wat ook ingezet kan worden voor woon- en werkverkeer. Daarnaast faciliteren wij ook privé lease en werken wij nauw samen met de vakhandel, want zij kunnen goed advies geven over het soort fiets wat bij u als consument past. Al met al een mooi bedrijf om voor te werken.

Ik woon met mijn gezin in Akkrum/ Nes en mag ik graag een rondje hardlopen in mijn vrije tijd. Verder sta ik veel langs de kant bij het voetbalveld om naar mijn jongens te kijken.

Heeft u vragen over alles wat met leasen en de fiets te maken heeft neem dan snel contact met ons op!

Sluiten

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Sluiten

Mirjam Stoop

Marketing en communicatie

Mirjam Stoop

Marketing en communicatie

Sinds december 2019 werk ik bij Friesland Lease en richt ik mij voornamelijk op Leasefiets. Ik ben vooral bezig met doorontwikkeling van onze online zichtbaarheid. Communicatie- en marketingkansen pak ik graag aan! Er is veel vrijheid en ruimte voor initiatief bij Friesland Lease. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid werkt erg prettig! Mijn parttime werkdagen zijn zeer afwisselend en ik heb voor de komende tijd voldoende uitdaging. Na(ast) het werk haal ik veel energie uit leuke dingen doen met vrienden, familie en ons gezin. Zoals festivals, weekendjes weg, lekker uiteten of een goed boek lezen.

Sluiten

Reinier Boxum

Teamleider binnendienst

Reinier Boxum

Teamleider binnendienst

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke als de privé klant.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer en daarna kort in dienst bij de ING. Ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissiewerk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. Onze favoriete bestemming is Frankrijk. Ook hebben wij bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit. Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk en hoop dat nog jaren te gaan doen.

Sluiten

Rogier de Haan

Mobiliteitsexpert

Rogier de Haan

Mobiliteitsexpert

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Rogier de Haan en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij Friesland Lease als mobiliteitsexpert Leasefiets. In deze functie adviseer en begeleid ik allerlei soorten bedrijven en instellingen die net als wij de fiets als dé oplossing zien voor hun mobiliteitsvraagstuk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ‘een (elektrische) fiets van de zaak’ (ook mogelijk voor woon-werk), een deelfiets, een cargofiets, een (maaltijd)bezorgfiets of de BSO bus. Samen zorgen we voor meer gezonde kilometers, duurzaam van A naar B, een lease-oplossing die bij u past, all-in en zonder verrassingen achteraf. Waarmee mag ik u helpen?

Na mijn studie Commerciële Economie in Groningen heb ik ervaring opgedaan als accountmanager in verschillende branches waarbij ik altijd probeer te denken in mogelijkheden en oplossingen en uitga van de specifieke wensen en behoeften van de klant. Waar ik de meeste energie en voldoening van krijg, zijn tevreden klanten!

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan of ga ik samen met mijn vrouw en 2 zoons op de fiets voor een ontspannen rondje in de mooie omgeving van onze woonplaats Steenwijk. En als het mooi weer is, stappen we in onze boot voor een rondje Giethoorn!

Sluiten

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst

Mijn naam is Wendy Jousma, samen met mijn man en onze twee zoontjes wonen we in Drachten. In mijn vrije tijd ben ik vooral moeder en vind ik het heerlijk om met ze bezig te zijn.

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Friesland Lease bij de receptie. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In mei 2018 heb ik door kunnen groeien als medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te kunnen leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

Sluiten
Geen dealers gevonden