Jan Baljeu - Friesland Lease

Jan Baljeu – Directeur

In een wereld waar gezond maar ook milieubewust leven steeds belangrijker wordt, hadden we binnen Friesland Lease het idee dat de fiets in Nederland een onmisbaar onderdeel zou gaan worden van (zakelijke) mobiliteit. Daarom zijn we super trots dat de startup binnen ons bedrijf uitgegroeid is tot een volwaardige business unit. Leasefiets is namelijk de eerste die leasefietsen aanbiedt in Nederland. Wij zijn onderdeel van Friesland Lease en zijn innovatief, duurzaam en ondernemend.

Voor onze klanten zijn wij een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe het duurzaam anders kan. Dit is verbonden aan de vijf waarden van Friesland Lease:

  • Open en eerlijk
  • Hart voor elkaar
  • De wil om te winnen
  • Nuchtere vooruitdenkers
  • Ongewoon actief

Regel het direct:

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Cristian Reijnders

Binnendienst medewerker/leaseadviseur Leasefiets

Cristian Reijnders

Binnendienst medewerker/leaseadviseur Leasefiets

Mijn naam is Cristian Reijnders en ik ben geboren en getogen in Ommen. Ik ben werkzaam als Leasefiets adviseur bij Friesland Lease sinds April 2017. Ik ben binnen Friesland Lease begonnen (2016) als stagiair bij onze occasionafdeling waarna ik nu ben overgestapt naar het Leasefiets team.

Binnen Friesland Lease werk ik in een jong en enthousiast team dat bezig is met het ontwikkelen van een zeer goede naam in de markt van de leasefietsen. De positieve ontwikkelingen binnen het team en daarbuiten zijn dagelijks zichtbaar en dit maakt het werken bij Friesland Lease erg leuk!

Ik herken mijzelf in de identiteit van Friesland Lease als innovatief, klant- en oplossingsgericht bedrijf en dat werkt erg prettig. Daarnaast biedt Friesland Lease haar medewerkers alle vrijheid om te ontwikkelen als persoon, team en organisatie en dat kan ik ook erg waarderen.

Sluiten

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Henk Bos

Specialist Leasefiets

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per 1 oktober 2016 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Lars Dekker

Junior Accountmanager

Lars Dekker

Junior Accountmanager

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). Sinds maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd. In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.

De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakt het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt. De vrijheid die je als medewerker van Friesland Lease krijgt zorgt ervoor dat ik mezelf kan ontwikkelen op het gebied leasing en zodoende duurzame relaties opbouw met klanten.

Van jongs af aan ben ik een enorme autoliefhebber geweest, vandaar mijn keuze om de opleiding IVA Driebergen te gaan doen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en kan ik de 3e helft ook altijd waarderen.

Sluiten

Minke van der Heide

Binnendienst medewerker Leasefiets

Minke van der Heide

Binnendienst medewerker Leasefiets

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling leasefiets. Met deze nieuwe uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Sluiten

Peter Storm

Manager Leasefiets

Peter Storm

Manager Leasefiets

Na twintig jaar in de autoverkoop te hebben gezeten, waarvan de laatste 9 jaar bij Audi, heb ik de overstap gemaakt naar de leukste leasemaatschappij van Nederland. Mijn functie is accountmanager en ik ben verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Friesland Lease streeft naar innovatie, onderscheid en direct klantencontact. Dit zijn juist mijn sterke eigenschappen!

Ik kan mijzelf typeren als een gedreven, vernieuwend en sociaal persoon. De wereld verandert snel en dat is voor mij altijd een drijfveer om de concurrent voor te zijn. Dan denk ik hierbij ook aan de e-bikes en e-scooters. Het is toch geweldig dat wij dit kunnen aanbieden in ons mobiliteitsaanbod!

Verder mijn privésituatie. Ik ben getrouwd met een hele lieve vrouw en dat is Marjella. We hebben twee prachtige kinderen Joia en Raffaelo. Ik hecht heel veel waarde aan mijn gezin en probeer er ook zoveel mogelijk voor hen te zijn.

Mijn hobby’s zijn wielrennen, skiën en wandelen. Graag kom ik bij u langs om nader kennis te maken.

Sluiten

Reinier Boxum

Leaseadviseur Leasefiets

Reinier Boxum

Leaseadviseur Leasefiets

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Lease Fiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke- als de privé markt.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer, en daarna kort in dienst bij de ING. ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen hier, en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissie werk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. We vinden het dan fijn om richting Frankrijk te gaan. Ook hebben bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit.

Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk, en hoop dat nog jaren te gaan doen.

Sluiten

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon tien kilometer buiten de stad en werk in het centrum. Dankzij Friesland Lease maak ik die reis nu op een High-Speed elektrische fiets. De reistijd woon-werkverkeer is nagenoeg hetzelfde als met de auto, en het is heerlijk om voor en na het werk even in de buitenlucht actief te zijn. Ook harde wind is nu geen reden meer om de fiets te laten staan.