Over Leasefiets

Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen. Met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden.

De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd.

Bij Leasefiets bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende mobiliteitsoplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease. Wij zijn nu al bezig met de dag van morgen. Daarom hebben wij al vroeg geïnvesteerd in duurzame mobiliteit.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk onze brochure!

Deel deze pagina

Onze leasefiets specialisten

Erik van Drogen

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Erik van Drogen

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Even voorstellen: Ik ben Erik van Drogen, 23 jaar oud en geboren en getogen in Drachten. In mei 2022 ben ik begonnen bij Friesland Lease Leasefiets nadat ik mijn bachelor heb gehaald voor de studie Commerciële Economie. Tijdens deze studie heb ik mogen ontdekken dat ik een hart heb voor sales, waarbij ik uit het adviseren van klanten het meeste plezier haal. Het vele klantcontact en de gezellige collega’s zorgen ervoor dat ik veel plezier ervaar in mijn werk. In mijn functie als mobiliteitsadviseur help ik u dan ook met erg veel plezier.

Ik hou erg van gezelligheid en ik hou er dan ook wel van om een borrel te doen in mijn vrije tijd. Verder ga ik er graag op uit om bijvoorbeeld een leuke stad te bezoeken. Na werk is vaak mijn eerste stop de sportschool. Ik hou erg van fitnessen en dit doe ik het liefst aan het einde van mijn werkdag om de dag sportief af te sluiten.

Als u een vraag heeft of op zoek bent naar meer informatie, aarzel dan niet mij te contacteren! Ik help u dan natuurlijk graag!

Sluiten

Hendrika Overzet

Medewerker binnendienst en telefoniste

Hendrika Overzet

Medewerker binnendienst en telefoniste

Hoi, ik ben Hendrika Overzet en sinds augustus 2021 werkzaam bij deze leuke werkgever. Ik heb 32 jaar bij de Rabobank gewerkt en nu dus bij Friesland lease.
Eerst bij de receptie en sinds januari bij de binnendienst van Leasefiets. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Leuk werk en niet onbelangrijk ontzettend leuke collega’s.

Als binnendienst medewerker verstuur ik oa de contracten, bestel de fietsen en beantwoord vragen van klanten die binnenkomen via de mail of telefoon. Heel afwisselend en daardoor leuk om te doen.

Sluiten

Henk Bos

Verkoop & re-marketing

Henk Bos

Verkoop & re-marketing
(0512) 74 82 11

Mijn naam is Henk Bos en ik ben geboren en getogen in Drachten. Per oktober 2016 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote tweewielerzaak in Friesland. Dat geeft misschien al aan dat fietsen mijn grote passie is. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een gedegen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Hilde Blom

Medewerker binnendienst

Hilde Blom

Medewerker binnendienst
(0512) - 38 40 60

Even voorstellen: Mijn naam is Hilde Blom. Geboren en opgegroeid in Drachten. Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. De sfeer tussen collega’s onderling en het familie gevoel binnen dit bedrijf, zorgden ervoor dat ik me al snel thuis voelde.

Als binnendienst medewerker heb ik veel contact met klanten. Na zeven jaar ervaring als medewerker in de horeca, weet ik dat persoonlijke aandacht hét verschil kan maken. Ik hoop dat onze klanten dit herkennen en ook zo mogen ervaren in het contact met mij en mijn collega’s van Leasefiets.

Sluiten

Hylke van der Meer

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Hylke van der Meer

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik ben geboren in Drachten. Per april 2018 ben ik werkzaam als Specialist Leasefiets bij Friesland Lease.

Vanaf mijn 15e ben ik al werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen met een vakantiebaantje en dit is uitgegroeid tot monteur en verkoper van fietsen. Als Nederlander fiets ik natuurlijk veel, ook op sportief gebied! Al vanaf een jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en doe ik zomers aan wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche volg ik altijd op de voet. Fascinerend vind ik het!

Met mijn uitgebreide kennis en ervaringen in de fietsenbranche kan ik u een goed advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.

Sluiten

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Jorrit Wijbenga

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Mijn naam is Jorrit Wijbenga. Ik ben geboren en getogen in Sneek. Per 1 september 2021 ben ik werkzaam als Leasefiets adviseur voor de zakelijke markt.

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk saleswerkzaamheden verricht bij verschillende bedrijven. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Friesland Lease! Ik haal energie uit persoonlijk contact met mensen, afwisselende werkzaamheden en een prettige werksfeer. Dit heb ik tot nu toe al mogen ervaren! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en leuke dingen doen met familie/vrienden.

Sluiten

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Lars Dekker

Mobiliteitsexpert

Ik ben begonnen bij Friesland Lease als stagiair via het Instituut voor de Autohandel (IVA Driebergen). In maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Friesland Lease te blijven werken als Leaseadviseur en Leasefiets Specialist. Doordat Friesland Lease streeft naar langdurige relaties in combinatie met een totale duurzame mobiliteitsbehoefte is het product Leasefiets in 2012 geïntroduceerd.

In mijn stageperiode bij Friesland Lease heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de risico-componenten (onderhoud, reparatie, banden, restwaarde en accucapaciteit) van een e-bike.
De afwisseling tussen Leaseadviseur en Leasefiets Specialist maakte het werk erg leuk en afwisselend. Enerzijds de ‘autoklanten’ en anderzijds de ‘fietsklanten’; zolang de klant maar de juiste mobiliteitsoplossing krijgt.

In 2016 begon Leasefiets zo groot te worden dat de werkzaamheden niet meer te combineren waren met de auto lease, vandaar dat er een apart team is opgericht voor leasefiets en hebben we nu meer dan 10.000 leasefiets contracten. Inmiddels ben ik mogen doorgroeien naar een buitendienst functie als Accountmanager Leasefiets waar ik mezelf enorm kan in ontwikkelen.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden in het 2e elftal van Sint Annaparochie en sla ik de 3e helft niet over!

Sluiten

Maarten van Binsbergen

Technisch specialist

Maarten van Binsbergen

Technisch specialist

Mijn naam is Maarten van Binsbergen geboren en getogen in Dieren, maar in 2018 verhuist naar Friesland. Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als technisch specialist voor Friesland lease. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende tweewielerzaken, hier heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen.

Ondertussen ben ik alweer een tijdje werkzaam binnen het team. De diversiteit, persoonlijk contact en hulpvragen die klanten hebben maken het dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Tevens ervaar ik de werksfeer als zeer prettig en ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk!.

Heeft u een hulpvraag? Samen werken we aan echte oplossingen!

Sluiten

Madelon Dekker

Medewerker binnendienst

Madelon Dekker

Medewerker binnendienst

Hallo, ik ben Madelon Dekker. Geboren in Flevoland en in 2010 verhuist naar Friesland.
Sinds eind augustus 2021 werk ik bij Friesland lease op de afdeling Leasefiets binnendienst. Ik was opzoek naar meer afwisseling, en toen ik de vacature binnendienst medewerker voorbij zag komen werd ik gelijk enthousiast. De afwisseling in het werk, het team en Friesland Lease zelf zorgde ervoor dat ik mij al snel op mijn plek voelde.

Binnen Friesland Lease hoop ik lang mijn steentje bij te kunnen dragen aan goed contact met onze klanten en een soepel verloop van het hele proces van het leasen van een fiets. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan, lekker een dagje weg bijvoorbeeld. maar af en toe een dagje niks is natuurlijk ook fijn.

Sluiten

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Marco Biegel

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Mijn naam is Marco Biegel, geboren en getogen in Akkrum, maar sinds een paar maandjes woonachtig in Leeuwarden. Na 3 jaar in de Retail branche te hebben gewerkt ben ik sinds mei 2022 met veel plezier werkzaam bij Friesland Lease, wat ik combineer met een hbo-studie.

In mijn vrije tijd voetbal ik in het eerste elftal van FVC en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden. Ook fitness ik graag en sla ik graag een balletje tijdens een potje padel. Ik kijk er erg naar uit om mezelf de komende tijd bij Friesland Lease te mogen ontwikkelen!

Sluiten

Marije Hellinga

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Marije Hellinga

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Mijn naam is Marije Hellinga, ik ben geboren en getogen in Drachten. Ik werk sinds april 2018 voor Friesland Lease. Ik ben begonnen als receptioniste en heb mijzelf ondertussen verder ontwikkeld naar Privé Leaseadviseur, op de afdeling Leasefiets.

Dankzij de afwisselende werkzaamheden en het persoonlijke contact met klanten heb ik veel plezier in mijn werk. Ook de behulpzame collega’s en goede sfeer op de werkvloer zorgen ervoor dat ik graag naar het werk ga! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, op de tennisbaan of maak ik een wandeling in de natuur. Daarnaast ga ik graag met vrienden borrelen of lekker uit eten. Ook vind ik het fantastisch om te reizen.

 

Sluiten

Menno Kooistra

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Menno Kooistra

Mobiliteitsadviseur Privé lease

Mijn naam is Menno Kooistra ik ben geboren en getogen in Drachten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en leuke dingen doen met mijn familie. Sinds juli 2019 ben ik werkzaam voor Friesland Lease in het team Leasefiets.
De prettige werksfeer en de afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Iets wat ik erg belangrijk vind! Samen met mijn enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag volledig in voor onze klanten en zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. Kortom: Friesland Lease is een mooi bedrijf om voor te mogen werken.

Sluiten

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Minke van der Heide

Mobiliteitsadviseur Zakelijk

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling leasefiets. Met deze uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muziekkant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Sluiten

Mirjam Stoop

Medewerker marketing

Mirjam Stoop

Medewerker marketing

Sinds december 2019 werk ik bij Friesland Lease en richt ik mij voornamelijk op Leasefiets. Ik ben vooral bezig met doorontwikkeling van onze online zichtbaarheid. Communicatie- en marketingkansen pak ik graag aan! Er is veel vrijheid en ruimte voor initiatief bij Friesland Lease. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid werkt erg prettig! Mijn parttime werkdagen zijn zeer afwisselend en ik heb voor de komende tijd voldoende uitdaging. Na(ast) het werk haal ik veel energie uit leuke dingen doen met vrienden, familie en ons gezin. Zoals festivals, weekendjes weg, lekker uiteten of een goed boek lezen.

Sluiten

Reinier Boxum

Teamleider Klantenteam binnendienst

Reinier Boxum

Teamleider Klantenteam binnendienst

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke als de privé klant.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer en daarna kort in dienst bij de ING. Ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissiewerk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. Onze favoriete bestemming is Frankrijk. Ook hebben wij bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit. Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk en hoop dat nog jaren te gaan doen.

Sluiten

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst

Wendy Jousma

Medewerker binnendienst

Sinds januari 2018 ben ik als receptioniste begonnen bij Friesland Lease. Eind mei 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets.

Ik ben erg blij dat ik het team van Friesland Lease mag versterken. De sfeer tussen collega’s en de manier van werken past precies bij mij; betrokken en denken in mogelijkheden! Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga!

Sluiten
Geen dealers gevonden