Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

Direct uit voorraad leverbaar

Een aantal weken geleden was ik op zoek naar een elektrische fiets waar ik snel op kon gaan fietsen. Bij Leasefiets zag ik de Piaggio Wi-Bike Sabbia Lucido online staan. Doordat deze fiets een Nuvinci naafversnelling had, voorzien was van een bagagedrager én direct uit voorraad leverbaar was, was ik verkocht! Zo kon ik snel de dagelijkse dingen weer op de fiets gaan doen, want… De fiets werd ook nog snel thuis bezorgd. Al met al, ik ben dik tevreden!

Hilda Bos
Piaggio rijder Deelfietssystemen

Actief in de buitenlucht, heerlijk!

Ik woon tien kilometer buiten de stad en werk in het centrum. Dankzij Friesland Lease maak ik die reis nu op een High-Speed elektrische fiets. De reistijd woon-werkverkeer is nagenoeg hetzelfde als met de auto, en het is heerlijk om voor en na het werk even in de buitenlucht actief te zijn. Ook harde wind is nu geen reden meer om de fiets te laten staan.

Goeran de Pater

Elke dag lachend naar mijn werk!

Ik woon 9 kilometer van mijn werk, maar was het ongelofelijk zat om elke dag in de file te staan. Leasefiets kwam als geroepen: zij hebben mij keurig geholpen met het uitzoeken van een supermooie e-bike, waarbij ik de komende jaren volledig ben ontzorgd! Ik ga nu elke dag weer lachend naar mijn werk.

Coen Brands
Zakelijk rijder

Gewoon top!

Het duurzame aspect van rijden op een elektrische fiets spreekt mij enorm aan. Ik schrok echter nogal van de hoge aanschafwaarde en onderhoudskosten die op de loer liggen. Dankzij Leasefiets hoef ik mij daar totaal geen zorgen om te maken: ik betaal een vast laag bedrag per maand, en ben daarmee altijd gegarandeerd van mijn mobiliteit. Gewoon top!

Bart Westkamp
Privé rijder Deelfietssystemen

Met mijn nieuwe e-bike ben ik binnen no-time bij mijn afspraak

Voor mijn werk leg ik veel bezoeken af bij klanten in de buurt. Ik heb dit jaren met de auto gedaan, maar ik ben nu helemaal om: met mijn nieuwe e-bike via Leasefiets ben ik binnen no-time bij mijn afspraak. Daarnaast is het een verademing wat betreft parkeren: er is namelijk altijd wel ruimte voor een fiets. Bedankt Leasefiets voor het prettige contact!

Sonja Vermeer
Geen dealers gevonden