Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Afspraken verlopen erg soepel

Ik vind de fiets die ik lease erg goed, ook ben ik tevreden over de prijs die ik betaal voor de fiets. Ik deel zelf de service op in twee delen. Het eerste kijk ik naar de contract afhandeling en de factuur betalingen beide verlopen erg soepel. Ook kijk ik naar het onderhoud van de fiets, het gebeurt automatisch. Zo komt het bedrijf wat het onderhoud van de fietsen verzorgd bij ons thuis, dat is erg makkelijk. Ik ben erg blij met de fiets die ik lease.

René Jongsma
Piaggio e-bike Privé lease

Tevreden over de service

De fiets bevalt mij goed! Ik heb de fiets zelf uitgekozen en nog steeds ben ik daar erg blij mee. Ik ben tevreden over de service. Leasen is inclusief onderhoud en reparatie, daarom hoef ik nu niet om te kijken naar de kosten. Ook heb ik gebruik gemaakt van de reguliere onderhoudsbeurt, dat is iets wat je anders al snel vergeet en dus fijn dat die zorgen nu ontnomen worden. Zelf lease ik twee fietsen, een voor mij en een voor mijn partner. Wij zijn tevreden met onze fietsen en de service die aangeboden wordt.

Henk de Vries
Privé lease Privé lease

Ideale oplossing als je geen auto hebt!

De elektrische bakfiets bevalt erg goed. De eerste keren fietsen was het nog lastig om in te schatten wanneer je de bocht moest insturen. Toen ben ik een tijdje gaan oefenen en nu gaat het super goed! 

Ik ga overal naar toe met mijn hond Pepper die mooi voorin de bak als een koningin kan zitten. Zo gaan we erg makkelijk naar de hondentrainingen een stukje verderop en naar de bossen in de buurt. Over de service die aangeboden wordt, ben ik erg tevreden. Bij de servicebeurt ben ik goed geholpen door een aardige man.

Ingrid Hogeveen
Bakfiets leasen

De fiets bevalt mij uitstekend

Toen ik bij de thuiszorg werkte moest ik soms wel 50 km op een dag fietsen, dan is een elektrische leasefiets met een grote accu de perfecte oplossing. Zelf vind ik daarom een leasefiets een prima en handig concept.

Zelfs na een paar jaar werkt de accu nog steeds erg goed. Over de service ben ik ook tevreden, je wordt goed geholpen bij de onderhoudsbeurten en bij overige vragen.

Agnes van de Bovenkamp
Zakelijk lease Zakelijke leasefiets

Even wennen

De elektrische bakfiets is erg handig! De eerste paar minuten was het wel even wennen. Zowel elektrisch als de draaicirkel. Maar dat is logisch. Na twee keer fietsen was ik er al aan gewend. Het draaien moet je goed inschatten met de grotere wending.

Ik ben verkocht! Zo handig met de kindjes ophalen en brengen. Ik wil niet anders meer.

Elin de Boer
Bakfiets leasen Privé lease
Geen dealers gevonden