Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Excellent service

I chose Freebike via Leasefiets and I am very happy with the services provided. Initially I ordered the size S but the staff was very warm-hearted; he called me and informed that size M maybe better for my height and it was readily available. I might wait more than 2 months to get the size S. This nice gesture saved me a lot of time and indeed size M suits me perfectly. Two and a half weeks later; I simply went to a bike shop to pick up the bike, in the meantime, the seat has been adjusted and I was instructed to how to use it. It is also worth noting that the bike is insured and any problems with bike can be fixed in a designated bike shop. In general, the whole process was smooth and I recommend Leasefiets to everyone who wants to lease e-bikes.

Min Shi
Zakelijke leasefiets Zakelijke leasefiets

Eerlijk voorstel

Ik zag een aanbieding en ging mij er in verdiepen: klopt het wat hier wordt aangeboden? Ja dat klopt. Vaak is het zo dat je ergens een aanbieding ziet, er nog extra voorwaarden zijn of dat er kosten voor extra service overheen komen. Bij Friesland Lease is het een eerlijk voorstel en klopt het wat zij zeggen.

Vrienden vertel ik ook dat een fiets leasen erg aantrekkelijk is. Je hoeft namelijk niet in een keer veel geld te investeren om op je droomfiets te fietsen. Het maandbedrag voel je niet zo en aan het eind van het contract kan ik de fiets voor een aantrekkelijk bedrag overnemen. Ook als mijn contract is afgelopen wil ik mijn fiets regelmatig voor onderhoud naar mijn fietsdealer blijven brengen om te zorgen dat ik zo lang mogelijk door kan fietsen!

Anneke Moddejonge
Privé lease Privé lease

Ideale oplossing als je geen auto hebt!

De elektrische bakfiets bevalt erg goed. De eerste keren fietsen was het nog lastig om in te schatten wanneer je de bocht moest insturen. Toen ben ik een tijdje gaan oefenen en nu gaat het super goed! 

Ik ga overal naar toe met mijn hond Pepper die mooi voorin de bak als een koningin kan zitten. Zo gaan we erg makkelijk naar de hondentrainingen een stukje verderop en naar de bossen in de buurt. Over de service die aangeboden wordt, ben ik erg tevreden. Bij de servicebeurt ben ik goed geholpen door een aardige man.

Ingrid Hogeveen
Bakfiets leasen

Afspraken verlopen erg soepel

Ik vind de fiets die ik lease erg goed, ook ben ik tevreden over de prijs die ik betaal voor de fiets. Ik deel zelf de service op in twee delen. Het eerste kijk ik naar de contract afhandeling en de factuur betalingen beide verlopen erg soepel. Ook kijk ik naar het onderhoud van de fiets, het gebeurt automatisch. Zo komt het bedrijf wat het onderhoud van de fietsen verzorgd bij ons thuis, dat is erg makkelijk. Ik ben erg blij met de fiets die ik lease.

René Jongsma
Piaggio e-bike Privé lease

Tevreden over de service

De fiets bevalt mij goed! Ik heb de fiets zelf uitgekozen en nog steeds ben ik daar erg blij mee. Ik ben tevreden over de service. Leasen is inclusief onderhoud en reparatie, daarom hoef ik nu niet om te kijken naar de kosten. Ook heb ik gebruik gemaakt van de reguliere onderhoudsbeurt, dat is iets wat je anders al snel vergeet en dus fijn dat die zorgen nu ontnomen worden. Zelf lease ik twee fietsen, een voor mij en een voor mijn partner. Wij zijn tevreden met onze fietsen en de service die aangeboden wordt.

Henk de Vries
Privé lease Privé lease
Geen dealers gevonden