Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Ideale oplossing als je geen auto hebt!

De elektrische bakfiets bevalt erg goed. De eerste keren fietsen was het nog lastig om in te schatten wanneer je de bocht moest insturen. Toen ben ik een tijdje gaan oefenen en nu gaat het super goed! 

Ik ga overal naar toe met mijn hond Pepper die mooi voorin de bak als een koningin kan zitten. Zo gaan we erg makkelijk naar de hondentrainingen een stukje verderop en naar de bossen in de buurt. Over de service die aangeboden wordt, ben ik erg tevreden. Bij de servicebeurt ben ik goed geholpen door een aardige man.

Ingrid Hogeveen
Bakfiets leasen Privé lease

Even wennen

De elektrische bakfiets is erg handig! De eerste paar minuten was het wel even wennen. Zowel elektrisch als de draaicirkel. Maar dat is logisch. Na twee keer fietsen was ik er al aan gewend. Het draaien moet je goed inschatten met de grotere wending.

Ik ben verkocht! Zo handig met de kindjes ophalen en brengen. Ik wil niet anders meer.

Elin de Boer
Bakfiets leasen Privé lease

Second E-bike on it's way

I came across Leasefiets about a year ago. Their response to my initial enquiry was quick and they helped me find a bike of my choice. It was not long before I signed the contract and got the bike delivered. I have been very happy with their service since then and just ordered my second e-bike!

Ranji
Bromton 6-speed

Gekozen voor trapondersteuning

Ik ga bijna dagelijks 10km op de Piaggio e-bike naar mijn paard. Omdat ik beperkingen heb, heb ik gekozen voor een fiets met trapondersteuning. Na 3 maanden is de eerste servicebeurt, zo is de fiets nog iets meer afgestemd op mijn wensen. Ik heb het stuur iets hoger en meer naar mij toe laten plaatsen.

Het is leuk dat het geen doorsnee e bike is, hierdoor word ik geregeld aangesproken “wat is dat voor bike, wauw!”. Vroeger heb ik ook een Piaggio brommer gehad en ik ben gek op Italië. De Piaggio app heb ik gekoppeld, hierop kun je je prestaties bijhouden, switchen tussen de versnellingen en als je geen sportschool abonnement hebt kun je ook een fietsprogramma instellen voor meer uitdaging.

Gonny van Dolderen
Piaggio e-bike Privé lease

Zadelhoogte is eenvoudig instelbaar

De fiets wordt gebruikt door mij en beide dochters en vooral gebruikt voor de kortere ritjes. Even naar het werk, naar de sport of naar het centrum is met een elektrische fiets natuurlijk prima te doen. Met het verstelbare zadel is het makkelijk voor ons drieën om snel de hoogte te bepalen, zodat ieder op haar eigen hoogte de fiets kan gebruiken.

Het is een sportieve fiets, met ook een houding die daarbij hoort, dit moet je prettig vinden. Het terug plaatsen van de accu na het opladen, is nog wel eens lastig, het komt erg precies. Hij fietst verder prima, het gemak van een leasefiets zorgt ook voor een gerust gevoel. Als er iets aan de hand is, gaan we naar de fietsdealer.

Jannette Postma
Piaggio e-bike Privé lease
Geen dealers gevonden