Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Bijna dagelijks berg op en berg af

Ik ga bijna dagelijks 10km op de Piaggio e-bike naar mijn paard. Omdat ik beperkingen heb, heb ik gekozen voor een fiets met trapondersteuning. Na 3 maanden is de eerste servicebeurt, zo is de fiets nog iets meer afgestemd op mijn wensen. Ik heb het stuur iets hoger en meer naar mij toe laten plaatsen.

Het is leuk dat het geen doorsnee elektrische fiets is, hierdoor word ik geregeld aangesproken “wat is dat voor bike, wauw!”. Vroeger heb ik ook een Piaggio brommer gehad en ik ben gek op Italië. Ik heb fietstassen erop laten zetten met het mik systeem, erg handig want hierdoor blijven de tassen goed zitten en kan niemand ze meenemen. De Piaggio app heb ik gekoppeld, hierop kun je jouw prestaties bijhouden, switchen tussen de versnellingen en als je geen sportschool abonnement hebt kun je ook een fietsprogramma instellen voor meer uitdaging.

Gonny van Dolderen
Piaggio e-bike Privé lease

Zadelhoogte is eenvoudig instelbaar

De fiets wordt gebruikt door mij en beide dochters en vooral gebruikt voor de kortere ritjes. Even naar het werk, naar de sport of naar het centrum is met een elektrische fiets natuurlijk prima te doen. Met het verstelbare zadel is het makkelijk voor ons drieën om snel de hoogte te bepalen, zodat ieder op haar eigen hoogte de fiets kan gebruiken.

Het is een sportieve fiets, met ook een houding die daarbij hoort, dit moet je prettig vinden. Het terug plaatsen van de accu na het opladen, is nog wel eens lastig, het komt erg precies. Hij fietst verder prima, het gemak van een leasefiets zorgt ook voor een gerust gevoel. Als er iets aan de hand is, gaan we naar de fietsdealer.

Jannette Postma
Piaggio e-bike Privé lease

Een geweldige blikvanger!

Ik heb gekozen voor de Piaggio Limited Edition in de kleur Alluminio Opaco. In combinatie met de rode velgen is het een geweldige blikvanger! Mensen geven leuke reacties zoals ‘’Wat een aparte fiets”, “Mooie kleurcombinatie” en “Net even anders”.

De zithouding is lekker sportief en voor mijn recreatief gebruik is de actieradius prima. Ik fiets normaliter ongeveer 3 x per week 60 a 80 km. Er zitten 3 verschillende ondersteuningsstanden op en die kun je ook nog eens traploos instellen. In het begin was dit even wennen maar dan is het ook fijn fietsen. Maar het leukste vind ik de te gekke uitstraling van mijn Piaggio!

Marcel Hollen
Piaggio e-bike

Mensen vinden mijn fiets fantastisch!

In Amsterdam Ijburg zijn veel VanMoof fietsen te zien, ik was op zoek naar een unieke fiets. De Piaggio is een uitzonderlijke fiets. Mensen vinden mijn fiets fantastisch! Ik krijg er geregeld positieve reacties op.

Persoonlijk vind ik dat het zadel wel wat zachter had gemogen. Desondanks gebruik ik de Piaggio e-bike bijna dagelijks voor woon-werk verkeer (behalve als het regent). De afstand naar mijn werk is 15 km enkele reis. De accu opladen doe ik thuis.

Het is geen allerdaagse fiets, ik ben er blij mee!

Iwan Nanhoe
Piaggio e-bike

Vrij vlot een proefrit gemaakt

Na mijn verhuizing moest ik dagelijks een ruimere afstand afleggen. Op het werk had ik laten doorschemeren iets ‘elektrisch’ te zoeken en daarbij verwezen ze mij meteen naar de beschikbare modellen en gunstige tarieven van de Piaggio e-bikes en mocht al vrij vlot een proefrit maken.

Na een proefrit van plm. 5 kilometer was ik vrij overtuigd en heb ik enkele dagen later al een leaseovereenkomst kunnen tekenen tot het maken van een bestelling. En na enkele dagen kreeg ik bericht dat de fiets er al aan kwam, top geregeld! Nadat ik de Piaggio had opgehaald heb ik dezelfde avond de eerste 80 kilometer op de teller gezet. Onderweg schrok ik er van dat met goed doortrappen in de ECO en in de hoogste versnelling de actieradius kon oplopen tot net onder de 220 kilometer!

Sjouke Heddema
Piaggio e-bike Privé lease
Geen dealers gevonden