Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

Mensen vinden mijn fiets fantastisch!

In Amsterdam Ijburg zijn veel VanMoof fietsen te zien, ik was op zoek naar een unieke fiets. De Piaggio is een uitzonderlijke fiets. Mensen vinden mijn fiets fantastisch! Ik krijg er geregeld positieve reacties op.

Persoonlijk vind ik dat het zadel wel wat zachter had gemogen. Het was ook mooi geweest als de fiets 10 km/u harder zou gaan. Desondanks gebruik ik de Piaggio e-bike bijna dagelijks voor woon-werk verkeer (behalve als het regent). De afstand naar mijn werk is 15 km enkele reis. De accu opladen doe ik thuis.

Het is geen allerdaagse fiets, ik ben er blij mee!

Iwan Nanhoe
Piaggio e-bike

Vrij vlot een proefrit gemaakt

Na mijn verhuizing moest ik dagelijks een ruimere afstand afleggen. Op het werk had ik laten doorschemeren iets ‘elektrisch’ te zoeken en daarbij verwezen ze mij meteen naar de beschikbare modellen en gunstige tarieven van de Piaggio e-bikes en mocht al vrij vlot een proefrit maken.

Na een proefrit van plm. 5 kilometer was ik vrij overtuigd en heb ik enkele dagen later al een leaseovereenkomst kunnen tekenen tot het maken van een bestelling. En na enkele dagen kreeg ik bericht dat de fiets er al aan kwam, top geregeld! Nadat ik de Piaggio had opgehaald heb ik dezelfde avond de eerste 80 kilometer op de teller gezet. Onderweg schrok ik er van dat met goed doortrappen in de ECO en in de hoogste versnelling de actieradius kon oplopen tot net onder de 220 kilometer!

Sjouke Heddema
Piaggio e-bike Privé lease

Snelle levering

Een aantal weken geleden was ik op zoek naar een elektrische fiets waar ik snel op kon gaan fietsen. Bij Leasefiets zag ik de Piaggio e-bike Sabbia Lucido online staan. Doordat deze fiets een Nuvinci naafversnelling had, voorzien was van een bagagedrager én direct uit voorraad leverbaar was, was ik verkocht!

Zo kon ik snel de dagelijkse dingen weer op de fiets gaan doen, want… De fiets werd ook nog snel thuis bezorgd. Al met al, ik ben dik tevreden!

Aly de Vries
Piaggio e-bike

Vooruitstrevend merk

Wij hebben meteen gekozen om twee Piaggio’s te leasen. Mijn vrouw heeft Italiaanse roots, dus dan spreekt dit Italiaanse fietsmerk toch aan. De fietsen zijn uniek en luxe afgewerkt. De app en de mogelijkheden die dit biedt heeft een goede toevoeging. Piaggio is een vooruitstrevend merk, dat maakt nieuwsgierig en zijn wij tot nu toe zeer tevreden over!

Johan Heuker
Piaggio e-bike Privé lease

Actief in de buitenlucht, heerlijk!

Ik woon tien kilometer buiten de stad en werk in het centrum. Dankzij Friesland Lease maak ik die reis nu op een High-Speed elektrische fiets. De reistijd woon-werkverkeer is nagenoeg hetzelfde als met de auto, en het is heerlijk om voor en na het werk even in de buitenlucht actief te zijn. Ook harde wind is nu geen reden meer om de fiets te laten staan.

Goeran de Pater
Geen dealers gevonden