Onderzoek wijst het uit: wie regelmatig fietst, zit beter in z’n vel, presteert beter en wordt minder snel ziek. En hoe meer fietskilometers, des te minder autokilometers u maakt. Alle reden om fietsen via het werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zeker nu een fiets leasen heel fiscaalvriendelijk is. Leasefiets helpt u op weg!

Uniek aanbod zakelijke e-bikes

Werknemer

  • Gezonde en slimme invulling van uw reiskostenvergoeding:

Ontvangt u reiskostenvergoeding van uw werkgever en stapt u elke dag in uw dure auto naar het werk? Dat kan misschien wel anders, want met een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer houdt u met een Leasefiets aan het einde van maand waarschijnlijk gewoon geld óver. 

  • Fiets van de zaak? Kost u bijna niets!

Wanneer u een leaseauto van de zaak rijdt heeft u te maken met bijtelling. Afhankelijk van de auto die u rijdt kan dat percentage oplopen tot wel 22%. Een behoorlijke kostenpost, die misschien wel een héél stuk lager kan! Heeft u al eens aan een fiets van de zaak gedacht? Want als uw werkgever meebetaalt dan hebben we het over een bijtelling van nog geen €10 per maand!

  • Stap elke paar jaar op de nieuwste e-bike van uw keuze

E-bikes… Gezond, vitaal en snel van A naar B. Dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar de aanschafprijs is dat zeker niet. Om nog te praten over de onderhouds- en verzekeringskosten. Met Leasefiets stapt u zonder zorgen en voor een vast bedrag per maand op de nieuwste E-bike van uw keuze. En na een paar jaar zorgeloos genieten, kiest u gewoon weer de allernieuwste uit! 

  • Vast laag bedrag per maand inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en 24-uur pechhulp

Wist u dat het erg aantrekkelijk is om op een Leasefiets te stappen? Zonder zorgen en gedoe, want voor een vast laag bedrag per maand trapt u zich op een Leasefiets vitaal van A naar B. Onderhoud, reparatie, verzekering én 24-uur-pechhulp? 

Werkgever

  • Meer gezonde km en vitalere werknemers

Als werkgever wilt u uw medewerkers natuurlijk zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren, dus. Door meer te fietsen, trappen werknemers zichzelf gezonder. En dat meer gezondheid een positief effect heeft op het werk, hoeven we u vast niet uit leggen. Ook voor u als MKB-ondernemer biedt de Leasefiets veel mogelijkheden. Wilt u ook vitalere medewerkers? 

  • Fiscaal vriendelijk alternatief voor een leaseauto

Het is voor uw medewerkers nu wel erg makkelijk om op een fiets van de zaak te stappen. Net zo makkelijk als een leaseauto. Geen gedoe, maar 7% bijtelling en gewoon geleverd door de fietsenwinkel in de buurt. En dat het maandbedrag een heel stuk lager ligt dan dat van een auto helpt natuurlijk ook. 

  • Gezonde invulling van secundaire arbeidsvoorwaarden

Blije en gezonde medewerkers zijn essentieel voor elke werkgever. Blije medewerkers ervaren meer werkgeluk en zijn ook nog eens productiever. Het aanbieden van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden spelen daar een belangrijke rol in. Met het aanbieden van een Leasefiets aan uw medewerkers geeft u op een gezonde manier invulling aan goed werkgeverschap. De tijdelijke verhoging van de werkkostenregeling (WKR) geeft werkgevers de ruimte om werknemers in de moeilijke tijden door het Corona-virus extra tegemoet te komen.  

  • Vast laag bedrag per maand inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en 24-uur pechhulp

Wist u dat het erg aantrekkelijk is om uw medewerkers een Leasefiets in plaats van een Leaseauto aan te bieden. Zonder zorgen en gedoe, want voor een vast laag bedrag per maand trappen uw medewerkers zich op een Leasefiets vitaal van A naar B. Onderhoud, reparatie, verzekering én 24-uur-pechhulp? 

 

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden