Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Deelfietssystemen

Meer gezonde kilometers dankzij de (zakelijke) deelfiets

Voor de zakelijke afspraak in de binnenstad. Of omdat het weer té mooi is om met de auto naar het werk te komen. Met de deelfiets stimuleert u meer gezonde kilometers op of naar uw bedrijf. En door te leasen is zo’n deelfiets zo geregeld: voor een vast bedrag per maand, met alle service inbegrepen.

Na bus of trein brengt de fiets waar u moet zijn

De deelfiets kan ideaal zijn voor de last mile. Voor reizigers een fijne service om het laatste stuk tussen OV en eindbestemming te overbruggen. En gebruiksvriendelijk: want reserveren en betalen gaat gewoon per app.

De voordelen van deelfietssystemen

 • Ideaal als natransport voor OV
 • Deelfietsen veilig stationeren en uitgeven via een fietscarrousel van Lo Minck
 • Fietsen boeken, ontsluiten en betalen via web en app
 • Fietsen uitgerust met Mobilock-slot
 • Leasefiets verzorgt onderhoud en logistiek

Deelfietssysteem realiseren

Bij het realiseren van een deelfietssysteem komt het één en ander kijken. Denk aan de fietsuitgifte en de betalingen? En wie zorgt voor de financiering en de verzekeringen? Goed om te weten dat Leasefiets (samen met partners) dit van A tot Z regelt. Van fiets tot fietscarrousel, van betaalsysteem tot en met het fietsonderhoud.

Onze deelfietsen hangen in een slimme carrousel. Deze zet een fiets automatisch klaar na een boeking per app. Ook betalen gebeurt per app. Elke fiets wordt uitgerust met een digitaal fietsslot welk door middel van een applicatie gebruikt kan worden. Daarnaast wordt er inzage in gebruik verleend aan de beheerder dankzij een bijhorend management systeem Zo houden we onze deelfietssystemen veilig, gebruikersvriendelijk én betrouwbaar.

Bekijk onze case met Arriva                Bekijk onze case met Keolis


Zakelijke deelfiets

Heeft u af en toe een fiets of auto nodig, maar wilt u er niet altijd één voor de deur hebben staan? Dan is een deelfiets of deelauto van Leasefiets iets voor u. Met een deelvoertuig bent u altijd mobiel, maar betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Een goede oplossing als u of uw medewerkers niet veel hoeft te rijden, maar wel de flexibiliteit van een auto of fiets willen.

De voordelen van zakelijke deelmobiliteit:

 • Draag bij aan een betere bereikbaarheid én meer gezonde kilometers
 • Geen omkijken naar onderhoud, reparaties en verzekering
 • Inclusief reserveringssysteem voor werknemers
 • Diefstal-proof dankzij een digitaal fietsslot
 • Geen gedoe met sleutels, reserveren kan gemakkelijk met een app
 • Keuze uit verschillende leaselooptijden: 12/24/36 maanden
 • Deelfietsen in de huisstijl van uw onderneming

Maak uw bedrijf groener en vitaler

Reken eens uit: hoeveel autoritjes die dagelijks in uw onderneming worden gemaakt, zouden ook prima met de fiets kunnen? En hoeveel autokilometers bespaart u hiermee op jaarbasis? Elke fietstocht is een autorit minder, nietwaar? Met meer fietskilometers draagt u bij aan een schoner milieu, betere bereikbaarheid én vitalere werknemers.

Zakelijke deelfiets: zo werkt het

Meer zakelijke fietskilometers stimuleren kan heel eenvoudig met de zakelijke deelfiets. Dit is een bedrijfsfiets of e-bike die u op één of meerdere vestigingen kunt aanbieden. Deze deelfiets is gekoppeld aan een reserveringssysteem en mobiele applicatie. De gebruiker kan hiermee de beschikbaarheid van de fiets op voorhand inzien, een fiets reserveren en openen met mobiele telefoon. Dit systeem biedt meteen inzage in het gebruik en het aantal zakelijk gereden kilometers.

Wilt u op het fietspad laten zien dat uw bedrijf kiest voor bewust vervoer? Voer een deelfiets helemaal uit in de look & feel van uw onderneming. Bekijk ons Branded Bike aanbod.
Of lees meer over zakelijke deelmobiliteit in combinatie met auto’s

Bekijk onze case met Careyn

(Zakelijke) deelfiets leasen

Goed om te weten dat u via Leasefiets eenvoudig een deelfiets regelt. Voor een vast bedrag per maand, fiscaalvriendelijk en zonder dat u er omkijken naar heeft. Dit betekent dat we fietsverzekering, onderhoud én 24-uurs pechdienst voor u regelen. Meer weten? Vraag onze collega’s en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden