Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Cargo

Grote steden worden steeds drukker en voller. Steden zetten steeds meer in op schoon en stil vervoer. Zij voeren milieuzones in of werken aan zero emissie zones, waar vervuilende voertuigen helemaal niet meer welkom zijn. Cargo voertuigen zijn de oplossing!

Wat is cargo?

Cargo voertuigen zijn speciaal ontworpen om in smalle straten van drukke steden te rijden. Deze voertuigen zijn compact en wendbaar. Daarnaast hebben ze een groot laadvermogen om grote hoeveelheden goederen te kunnen vervoeren.

Een ander voordeel is dat cargo voertuigen duurzaam zijn, ze zijn vaak elektrisch aangedreven waardoor er geen schadelijke uitstoot is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de luchtkwaliteit in de drukke steden. Om het fiscaal aantrekkelijk te maken kunt u deze voertuigen leasen voor een vast bedrag per maand.

Lees de uitdaging en oplossing van PostNL

Voordelen van een cargo voertuig

  • Geen stationwagen of bestelbusje meer nodig
  • Slim vervoer voor een vast bedrag per maand
  • Bespaar brandstof- en onderhoudskosten
  • Behendig en snel in het stadsverkeer
  • Draagt bij aan een schoner milieu

Hét alternatief voor de bestelbus

Bakker of loodgieter; onderhouds- of bezorgdienst. Elke ondernemer wil snel en efficiënt vervoer. Zonder files, zonder parkeerproblemen. In de stad wordt dit steeds lastiger. Het voertuig is een alternatief voor het bestelbusje. Groen, behendig en oersterk.

Met cargo voertuigen als alternatief voor traditioneel binnenstedelijk vervoer, kunt u snel, efficiënt en duurzaam goederen afleveren. Wij denken graag met u mee!

Cargo voertuig leasen?

Lease voor een vast bedrag per maand inclusief alle service. Onderhoud, reparaties en de verzekeringen regelt Leasefiets. Is er acuut een reparatie nodig? Dan regelen wij vervangend vervoer. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Advies op maat

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden