Altijd een fiets die bij u past

Zoveel mensen, zoveel fietswensen. Bij Leasefiets vindt u altijd een fiets die bij u past. Wij zijn merkonafhankelijk en nemen daarom allerlei soorten en merken fietsen in de lease. Staat uw droomfiets (nog) niet in ons aanbod? Maar heeft u ergens anders een fiets gezien die u wilt leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor uw leasefiets naar keuze aan.

Leasefiets naar keuze

Nadat u het formulier heeft ingevuld met uw wensen nemen wij contact met u op. Wij gaan op zoek naar de fiets die u wilt leasen en leverbaar is bij een fietsdealer bij u in de buurt. U kunt bij Leasefiets een aanvraag doen voor zowel privé als zakelijk lease. En voor een of meerdere leasefietsen. Wij zoeken naar de juiste oplossing!

Weet u al exact welke (elektrische) fiets u wilt leasen? Met de optie bestand uploaden kunt u een bijlage toevoegen in het formulier met bijvoorbeeld een offerte van een fietsdealer of een document met daarin de specificaties van uw gewenste fiets (merk, type, framemaat, kleur, etc.).

Wij doen u een voorstel met bijbehorende leaseprijs voor een looptijd van (meestal) 36 maanden. Voordat wij uw leasefiets naar keuze bestellen wordt er door een onafhankelijke partij een kredietcheck gedaan om te kijken of u, als particulier, een leasecontract kunt aangaan. Bij groen licht wordt de leasefiets besteld en kunt u aangeven bij welke fietsdealer u uw droomfiets wilt ophalen. Voor zakelijk lease neemt een van onze accountmanagers contact met u op over uw wensen, fiscale voordelen, gebruikersovereenkomsten en mogelijkheden.

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden