Het voordeel van fietslease is dat onderhoud is inbegrepen, er komen dus geen onverwachte kosten overheen. U hoeft er verder niet meer naar om te kijken, alleen af en toe naar uw fietsdealer te gaan om uw fiets te laten controleren. That’s it!

Structureel onderhoud

Vanaf het moment dat u de leasefiets ophaalt zijn er vaste onderhoudsmomenten ingepland om de betrouwbaarheid en kwaliteit van de leasefiets zo optimaal mogelijk te houden.

  • eerste onderhoudsbeurt: na 3 maanden
  • tweede onderhoudsbeurt: na 12 maanden
  • derde onderhoudsbeurt: na 24 maanden
  • (bovenstaande is op basis van een contract van 36 maanden)

U kunt voor de onderhoudsbeurten naar de fietsdealer waar u de fiets heeft opgehaald: bij u in de buurt en voor u en de fietsenmaker al bekend.

Let op: Bij (elektrische) racefiets en (elektrische) mountainbike kunnen wij geen onderhoud aanbieden omdat het voor sportdoeleinden wordt gebruikt en daarmee veel extra risico op schades met zich mee brengt.

Zoek uw dealer bij u in de buurt

Iets stuk gegaan of beschadigd?

Is er op een ander moment iets niet helemaal goed aan uw fiets? Ga dan eerder naar de fietsdealer. U hoeft hier niet te wachten tot het eerst volgende onderhoudsmoment. Sterker nog; juist eerder heen gaan kan beter zijn dan er nog langer mee doorfietsen.

Tips voor onderhoud

Heeft u nog specifieke onderhoudsvragen? Uw fietsdealer kunt u helpen!

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden