Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

Elektrische bezorgfiets leasen

Met de bezorgfiets bezorg je slim, snel en zorgeloos

Op zoek naar een slim alternatief voor de scooter? Kies dan voor elektrische bezorgfiets. Robuust, groen én een stuk voordeliger. En zeker in de stad bezorg je maaltijden en pakketjes sneller dan ooit. Via Leasefiets regel je een elektrische bezorgfiets voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, reparaties en verzekeringen.

De voordelen van een elektrische bezorgfiets leasen:

  • Geen benzine- en onderhoudskosten meer
  • Slim vervoer voor een vast bedrag per maand
  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uurs pechhulp
  • Betere bereikbaarheid in de stad
  • Draag bij aan een schoner milieu
  • Berijdbaar voor bezorgers vanaf 15 jaar
  • Bezorgfietsen in de huisstijl van jouw onderneming

De elektrische bezorgfiets

Steeds meer bezorgdiensten kiezen voor de elektrische bezorgfiets. En dat is logisch, want de elektrische bezorgfiets biedt vele voordelen. Een bezorgfiets heeft een luxe uitstraling, is milieu- en geluidsvriendelijk en wordt door klanten positief gewaardeerd. De nieuwste generatie bezorgfietsen biedt minstens zoveel bezorgcapaciteit en snelheid. En je kunt je bezorgfiets uiteraard helemaal laten uitvoeren in de huisstijl van je onderneming.

Lease een bezorgfiets en bespaar kosten

Maar er is meer: met een elektrische bezorgfiets bespaar je op alle fronten. Met een e-bezorgbike van Leasefiets heb je niet meer de onderhouds- en benzinekosten die een scooter met zich meebrengt. En de elektriciteit die je verbruikt is een stuk goedkoper dan benzine. Ook kun je bezorgfietsen uitrusten met GPS-trackers. Ideaal om onnodige kilometers te voorkomen.

Elektrische bezorgfiets leasen?

Door te leasen wordt de keuze voor een elektrische bezorgfiets helemaal aantrekkelijk. Je hebt geen hoge aanschafkosten meer. Voor een vast bedrag per maand beschik je over een elektrische bezorgfiets én alle service. Het onderhoud en de verzekeringen regelt Leasefiets. Is er acuut een reparatie nodig? Dan zorgen wij in no time voor een oplossing. Slim geregeld toch?

Contact

Meer weten over het leasen van een elektrische bezorgfiets? Stel je vraag aan onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment