Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon perfect geregeld

Elektrische bezorgfiets leasen

Bezorg slim, snel en zorgeloos

Op zoek naar een slim alternatief voor de scooter? Kies dan voor de elektrische bezorgfiets. Robuust, groen én een stuk voordeliger. Zeker in de stad bezorgt u hiermee maaltijden en pakketjes sneller dan ooit. Via Leasefiets regelt u een elektrische bezorgfiets voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, reparaties en verzekeringen.

De voordelen:

  • Geen brandstof- en onderhoudskosten meer
  • Fiscaalvriendelijke leasen voor een vast bedrag per maand
  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uurs pechhulp
  • Betere bereikbaarheid in de stad
  • Draag bij aan een schoner milieu
  • Geschikt voor bezorgers vanaf 15 jaar
  • Bezorgfietsen in de huisstijl van uw organisatie

De elektrische bezorgfiets

Steeds meer bezorgdiensten kiezen voor de elektrische bezorgfiets. Logisch, want deze mobiliteitsoplossing biedt vele voordelen. Het heeft een luxe uitstraling, is milieu- en geluidsvriendelijk en wordt door klanten positief gewaardeerd. De nieuwste generatie bezorgfietsen biedt minstens zoveel bezorgcapaciteit en snelheid. En u kunt uw fiets helemaal laten uitvoeren in de huisstijl van uw organisatie.

Lease en bespaar kosten!

Maar er is meer: met een elektrische bezorgfiets bespaart u op alle fronten. Met een e-bezorgbike van Leasefiets heeft u niet meer de onderhouds- en benzinekosten die een scooter met zich meebrengt. En de elektriciteit die u verbruikt is een stuk goedkoper dan benzine. Ook kunt u bezorgfietsen uitrusten met GPS-trackers. Ideaal om onnodige kilometers te voorkomen.

Elektrische bezorgfiets leasen?

Door te leasen wordt de keuze voor een e-bezorgbike helemaal aantrekkelijk. U heeft hierdoor geen hoge aanschafkosten meer. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een elektrische bezorgfiets én alle service. Het onderhoud en de verzekeringen regelt Leasefiets. Is er acuut een reparatie nodig? Dan zorgen wij in no time voor een oplossing. Slim geregeld toch?

Contact

Meer weten over het leasen van een e-bezorgbike? Vraag team Leasefiets en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden