Altijd een passend abonnement

Meer gezonde kilometers

Investering in bereikbaarheid

Duurzaam van A naar B

Gewoon goed geregeld

Stint BSO bus leasen

Dé vervoersoplossing voor BSO’s en kinderdagverblijven

Van en naar het schoolplein. Op weg naar speeltuin of zwembad. Met de BSO bus zoeft u behendig door het stadsverkeer. Een slimme manier om kinderen te vervoeren. Helemaal omdat Leasefiets voor een vast bedrag per maand u onbezorgd op weg helpt. BSO bus leasen voor € 300,- incl. btw per maand voor een looptijd van 60 maanden (maandelijks opzegbaar).

Stint BSO bus leasen? De voordelen op een rij:

  • Veilig, efficiënt en duurzaam vervoer van kinderen
  • Geen taxi’s, busjes en chauffeurs meer nodig
  • Pedagogische medewerkers krijgen een rijtraining
  • Een BSO bus abonnement voor een vast bedrag per maand: inclusief onderhoud en verzekering

Wat is een BSO bus?

BSO bus blauw

De BSO bus is een elektrische bolderwagen die plaats biedt aan maximaal tien kinderen. De bestuurder staat achterop, de kinderen zitten voorin. Elk pad dat geschikt is voor de fiets, is ook voor de BSO bus begaanbaar. De BSO bus is hiermee dé vervoersoplossing die u snel en behendig door het stadsverkeer helpt. Geen taxivoertuigen met chauffeurs meer nodig, dit draagt bij aan veilige verkeerssituatie rondom scholen.

Uiteraard is de Stint BSO bus veelvuldig en volledig getest. Dit is de meest veilige mobiliteitsoplossing voor kinderen en pedagogische medewerkers.

Alle feiten op een rij

 

Bespaar kosten

Met de BSO bus kiest u voor slim en duurzaam vervoer, maar ook voor een flinke kostenbesparing. Voordeel van de BSO bus is dat iedere pedagogische medewerker die een rijtraining heeft gevolgd met de BSO bus de weg op mag. Voor stadsritjes heeft u geen chauffeurs, taxi’s en busjes meer nodig.

Stint BSO bus leasen?

Voor € 300,- incl. btw per maand helpt Leasefiets u onbezorgd op weg met de BSO bus. We bieden een abonnement van 60 maanden dat maandelijks opzegbaar is. In dit abonnement zijn een speciale BSO bus verzekering, onderhoud en reparaties inbegrepen. Slim geregeld toch?

Contact

Meer weten over de BSO bus? Vraag onze mobiliteitsexperts om advies!

Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden