Lovens Explorer 65

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Lovens Explorer 65

Benut de tijd die u aan het gezin besteedt op de beste manier. Met de Lovens Explorer 65 heeft u een elektrische bakfiets die u geen moment teleur zal stellen. Stijlvol brengt u de kinderen soepel, snel en veilig op iedere gewenste bestemming. Een bakfiets met een robuust frame en de meest hoogwaardige onderdelen? Er kan weinig tegen deze aantrekkelijke krachtpatser op.

Trek comfortabel de stad én de heuvels in

De Lovens Explorer 65 beschikt over een Bosch Performance 65 Nm middenmotor. Ook heuvelop komt er met deze motor geen zweetdruppel bij kijken. Het fietsgemak is daarnaast goed merkbaar bij het sturen. Deze elektrische bakfiets beschikt over een laag zwaartepunt en kabelbesturing. Zo heeft u een stabiele wegligging en bent u verrassend wendbaar.

Combineer veiligheid met technologie

Gemak en technische snufjes? Dikke kans dat u de Lovens Explorer 65 kiest. De standaard werkt hydraulisch. Parkeren is moeiteloos en ook het wegrijden is een fluitje van een cent. Ook de veiligheidsmaatregelen van deze Lovens zijn van het hoogste niveau. Zo is de bak grotendeels van EPP-schuim, het materiaal waar onder andere motorhelmen van worden gemaakt. En de driepuntsgordels, comfortabele bank en rugleuning dragen verder bij aan de veiligheid. Daarnaast zorgen de Magura hydraulische schijfremmen voor een korte remweg en een kleinere kans op ongelukken

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease