Winther bolderwagen

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Deze Winther bolderwagen Turtle Kiddy Bus is ontworpen voor 6 kinderen in de leeftijd van ongeveer 0-4 jaar. Zes comfortabele zitplaatsen met wasbare bekleding en gordels.

Met de Turtle Kiddy Bus kun je gemakkelijk met meerdere kinderen buiten een wandeling maken, naar een speeltuintje lopen, kinderen ophalen/wegbrengen etc. Het maakt buitenactiviteiten gemakkelijker en veiliger voor zowel kinderen als volwassenen. De kinderen kunnen door de lage instap aan beide zijden gemakkelijk zelfstandig in en uit klimmen, waardoor je kinderen niet hoeft op te tillen.

Kinderen zitten tegenover elkaar, en kunnen zo gezellig met elkaar praten en elkaar aankijken.
Veiligheid, duurzaamheid en ergonomie staan bij de Kiddy Bus voorop. De bolderwagen is gemaakt van aluminium en kunststof, daardoor is hij sterk, robuust van kwaliteit en wendbaar door het relatief lage gewicht.

Door de gelagerde wielen, en zwenkwielen aan de voorzijde, rijdt de bolderwagen soepel en kan er gemakkelijk worden gemanoeuvreerd. De Kiddy bus is voorzien van massieve wielen, dus je hoeft nooit bang te zijn voor een lekke band.

De Winther Turtle Kiddy Bus beschikt over een mechanische rem op de achterwielen, met een automatische parkeerrem! De remmen en een parkeerrem kan men bedienen aan de in hoogte verstelbare duwstang.

Door de breedte van maar 75 cm past deze bolderwagen bijna door iedere deurpost.

Specificaties

Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Kleur
Rood met grijs
Gewicht (kg)
36
Slot
nee
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease