Batavus Finez E-Go Power

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Batavus Finez E-Go Power is een luxe elektrische stadsfiets, van alle gemakken voorzien en heerlijk voor recreatief gebruik. De fiets is dan ook niet voor niets uitgekozen tot Fietsvoordeelshop.nl Favoriet. De elektrische fiets heeft een stabiel frame ontworpen in samenwerking met de T.U. Delft. Op deze fiets zit je heerlijk comfortabel dankzij de vering in de zadelpen en voorvork. De krachtige Bosch Active Plus middenmotor zorgt ervoor dat je moeiteloos lange afstanden af kunt leggen. Via het overzichtelijke Bosch Intuvia display stel je eenvoudig de gewenste ondersteuningsstand in. Dankzij de nieuwe verlichting van deze e-bike ben je altijd zichtbaar in het verkeer, deze verlichting is namelijk voorzien van een dag- en nachtstand. De e-bike is voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen en betrouwbare hydraulische schijfremmen. De elektrische fiets is netjes afgewerkt met een bagagedrager, jasbeschermers en een gesloten kettingkast.

Krachtige en geruisloze ondersteuning

De Bosch Active Plus middenmotor biedt nauwkeurige ondersteuning op basis van je snelheid, trapkracht en trapfrequentie. Zo ontvangt ke bijvoorbeeld meer ondersteuning wanneer je een helling op fietst of wanneer je zware bagage bij je hebt. De motor zit verwerkt bij de trapas, hierdoor is de gewichtsverdeling in balans en voelt de fiets stabiel aan. De motor heeft een geruisloze werking waardoor je nauwelijks merkt dat je op een elektrische fiets zit.

Overzichtelijk Bosch Intuvia display

De Batavus Finez E-Go Power is voorzien van een Bosch Intuvia display. Dit display is overzichtelijk en bied je alle nodige informatie tijdens je fietsrit, zoals je snelheid, tripafstand en triptijd. Het display is goed leesbaar onder alle weersomstandigheden, zelfs in het zonlicht. Je kunt het display veilig bedienen vanaf het handvat, zodat je beide handen aan het stuur kunt houden. Het Bosch Intuvia display is afneembaar en in het midden van het stuur geplaatst.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400 Wh, 500 Wh, 600 Wh
Framematen
48, 53, 57, 61, 65
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Zwart
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease